≫ 

"Žena je vrištala, deca su plakala": Identifikovan Čačanin koji je napao porodicu sekirom zbog parking mesta

Policija traga za napadačem

  • 2
Napad, sekira, čovek, zločin Foto: Shutterstock

Čačani su bili svedoci nemilog događaja kada je danas, na parkingu ispred Lučne zgrade u strogom centru grada, stariji muškarac sekirom napao četvoročlanu porodicu, i to samo zbog parking mesta. Na sreću, niko nije povređen, a policija je ubrzo pronašla i identifikovala napadača za kojim se tragalo.

Prema nepotvrđenim saznanjima, na parkingu je došlo do nesporazuma, kada je četvoročlana porodica zauzela parking mesto svojim autom "sitroen" pre starijeg muškarca, koji je vozio "golf 2". Iznerviran Čačanin započeo je svađu, a potom je otišao do gepeka i izvukao sekiru. Nasrnuo je na mlađi bračni par, koji je u naručju nosio dvoje male dece, pišu Novosti.

- Bilo je jezivo, žena je vrištala i molila ga da ostavi sekiru. Deca su bila preplašena, plakala su. Ništa nije vredelo, on je vitlao sekirom i ne znam kako ih nije dokačio. Potom je seo u auto i njime krenuo na njih. Tom prilikom je zakačio njihov auto i žardinjeru. Onda je pobegao ka Karađorđevoj ulici - kazao je jedan od očevidaca.

Uznemireni Čačani, svedoci nesvakidašnjeg događaja, pozvali su policiju, a reagovao je i policajac pozornik, koji je trčeći pojurio za starijim muškarcem, odnosno "golfom", registracija ČA 126 NP. Za sada nije poznato da li ga je policija uhapsila.

Video: Strava i užas na Zvezdari, muž udarao sekirom ženu pa pokušao da se obesi: Telegraf na mestu zločina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MaJa

    16. april 2022 | 20:27

    Krajnje divljacki cin. Ali...u Cacku je saobracaajna nekultura i bahatost na najvisem nivou..pa puklo u covjeku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA