≫ 

Drama u beogradskom tržnom centru: Srpski političar spasio ženu od naoružanog pljačkaša

Kada je narodni poslanik čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim

  • 13
Lopov otima telefon devojci, kradja Foto: Shutterstock

Narodni poslanik Dejan Kesar je danas u Beošoping tržnom centru na Zvezdari sustigao lopova koji je ukrao mobilni telefon od žene, savladao ga i zadržao ga do dolaska policije.

Drama se desila danas oko 15 sati , kada je R. V. uzeo telefon od žene koja je bila u kupovini u tržnom centru. U trenutku kada je počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, žena je potrčala za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate.

Kada je Kesar čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za lopovom, a u trenutku kada ga je sustigao, lopov je izvadio nož i uperio ga ka poslaniku. Kesar je, kako saznajemo, uspeo da ga savlada - uhvativši ga za ruku i izbivši mu nož, te ga je potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.

Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskom stanicom Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48h osumnjičenog V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa iz člana 205, u kom roku će biti saslušan pred tužiocem. Tužilaštvo je naložilo da se skine video nadzor iz tržnog centra, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA