≫ 

Tužilaštvo: Istraga nakon ubistva Snežane iz Titela, osumnjičeni odgovara za dva teška krivična dela

Kako je saopšteno iz ovog tužilaštva, za pomenuta krivična dela zaprećene su kazne zatvora pet do petnaest godina i od dve do dvanaest godina.

  • 0
Snežana P. ubijena Titel Foto: Društvene mreže

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu naredilo je sprovođenje istarge protiv osumnjičenog P.B. iz Loka, zbog osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopšteno iz ovog tužilaštva, za pomenuta krivična dela zaprećene su kazne zatvora pet do petnaest godina i od dve do dvanaest godina.

Podsećamo, u petak, u večernjim satima, u jednom ugostiljskom objektu, osumnjičeni je ubio Snežanu P. (59).

Nakon što je na osnovu naloga javnog tužilaštva osumnjičeni P.B. uhapšen, a potom i zadržan do 48 časova, u zakonskom roku je priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Nakon saslušanja, na osnovu predloga javnog tužilaštva osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Snežana je radila kao konobarica u kafani u Loku.

- U kafani je bilo gostiju, a osumnjičeni Petar je sa svima ulazio u sukob, bio je pod dejstvom alkohola. Sve goste je provocirao. U jednom trenutku, sa jednim gostom je ušao i u fizički obračunu. Čak su izašli ispred kafane i rvali se. Inače, žrtva je nekada bila u vezi sa ubicom, ali su to na miran način prekinuli. Kada je došlo do tuče ubice i tog gosta, Snežana je izašla i povukla tog gosta da se vrati u lokal. Kada se taj gost okrenuo i ušao unutra, Petar je izvadio pištolj, a drugi gost je to video i pokušao da mu oduzme. Međutim, on je opalio jedan metak, koji je na nesreću pogodio ženu, koja uopšte nije bila blizu njih. Metak je pogodio u levu stranu grudi. Žena je na licu mesta preminula - kazao je ranije izvor Kurira.

Osumnjičeni za ubistvo je bacio pištolj, izašao iz kafane i otrčao.

- Policija ga je zatekla na ulici, na autobuskom stajalištu. Nije se opirao hapšenju. Policija je, pretresom stana osumnjičenog pronašla manju količinu municije, 25 metaka, zbog čega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - dodaje sagovornik.

Video: Trojica muškaraca na Floridi snimljena kako iznose leš iz kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA