≫ 

Šarićev saradnik zanemeo na saslušanju u tužilaštvu: Sud mu odredio pritvor do 30 dana

Šarić i još četiri pripadnika grupe uhapšeni su u četvrtak i određen im je pritvor nakon saslušanja. Još pet osumnjičenih pripadnika grupe je u bekstvu i za njima su raspisane poternice

  • 0
Darko Šarić, kuća na Dedinju, hapšenje Foto: Marko Jovanović, Tanjug/AP

Na predlog predlog Tužilaštva za organizovani kriminal sud je odredio pritvor Aleksandru Boškoviću, za kojeg se sumnja da je jedan od pripadnika nove organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, koji je uhapšen u subotu.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo.

Na ovu odluku on ima pravo žalbe, saopštio je Viši sud u Beogradu.

Bošković je prethono saslušan u Tužilaštvu, gde se branio ćutanjem od sumnji da je izvršio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i izazivanje opšte opasnosti.

Šarić i još četiri pripadnika grupe uhapšeni su u četvrtak i određen im je pritvor nakon saslušanja. Još pet osumnjičenih pripadnika grupe je u bekstvu i za njima su raspisane poternice.

Po poternici Srbije juče je u Beranama uhapšen Danilo Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA