≫ 

Dijana Hrkalović bila u TOK: Saslušana zbog Slobodana Malešića

Bivša državna sekretarka je u svojstvu svedoka u istrazi koja se vodi protiv načelnika PU Novi Sad i drugih koji su osumnjičeni za zloupotrebu položaja i trgovinu uticajem

  • 0
Slobodan Malešić, hapšenje Foto: Milena Đorđević, Shutterstock

Bivša državna sekretarka u MUP, Dijana Hrkalović, saslušana je danas u Tužilastvu za organizovani kriminal. 

Ona je došla u TOK u svojstvu svedoka u istrazi koja se vodi protiv Slobodana Malešića, načelnika PU Novi Sad i drugih koji su osumnjičeni za zloupotrebu položaja i trgovinu uticajem.

Malešiću je Specijalni sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Inače, Dijana je pre dve nedelje iznela je odbranu u Specijalnom sudu u koji je došla u pratnji advokata Vladimira Đukanovića. Donosimo vam snimak i fotografije prilikom napuštanja suda u Ustaničkoj, gde je negirala dela koja joj se stavljaju na teret.

Hrkalović je u sud došla iz kućnog pritvora, koji joj je određen uz elektronski nadzor, kao zamena za pritvor u kojem je bila od kraja decembra.

Podsetimo, sa njom su optuženi bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

BONUS VIDEO:

Video: Dijana Hrkalović napustila Specijalni sud: Pobegla od novinarskih ekipa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA