≫ 

Filmsko razbojništvo kod Smedereva: Napadnuta dvojica kamiondžija iz Turske, jednom pucali u vozilo

M. B. je ispalio metak iz pištolja u prednji deo jednog od kamiona kada je vozač startovao motor, nakon čega su obojica pobegli

  • 0
Kamioni, pljačka Foto:Telegraf rs, Uprava carina, Shutterstock

Policija u Smederevu uhapsila je M.B. (25) i M. S. (36) iz Pančeva zbog sumnje da su pokušali da opljačkaju dvojicu turskih državljana na auto-putu kod Velike Plane, saznaje "Telegraf.rs".

Oni su, kako se sumnja, 31. marta ove godine, automobilom marke „mercedes“, na koji su postavili registarske tablice ukradene u Smederevu, došli na parking autoputa Niš-Beograd kod Velike Plane gde su, uz pretnju pištoljem, tražili novac od dvojice vozača kamiona, državljana Republike Turske, koji su tu odmarali.

Takođe se sumnja da je M. B. ispalio metak iz pištolja u prednji deo jednog od kamiona kada je vozač startovao motor, nakon čega su obojica pobegli.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo u pokušaju, posebni slučajevi falsifikovanja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičeni su zadržani do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA