Počelo suđenje vozaču BMW-a, koji je usmrtio devojku kod Kraljeva: Svedoci otkrili detalje nesreće

U četvrtak je održan glavni pretres pred Višim sudom u Kraljevu protiv okrivljenog Marka J. povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila prošle godine gde je jedna osoba izgubila život, a više lica povređeno

  • 1
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

Počelo je suđenje vozaču "BMW" Marku J. koji je prošle godine u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva usmrtio dvadesetšestogodišnju Selenu R.

U četvrtak je održan glavni pretres pred Višim sudom u Kraljevu protiv okrivljenog Marka J. povodom ove teške saobraćajne nesreće koja se dogodila prošle godine gde je jedna osoba izgubila život, a više lica povređeno.

- Na jučerašnjem suđenju ispitana su četiri svedoka, dva policajca koji su se službenim vozilom kretali iza automobila okrivljenog kao i dva vatrogasca. Sledeći glavni pretres zakazan je za 30. maj - rekla je za Informer advokatica porodice nasrtradale, Zora Dobričanin.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koji se dogodila 27. februara 2021. godine, 45 minuta posle ponoći, na delu Ibarske magistrale kroz Kraljevo, poginula je Selena R, dok su dve osobe zadobile teške povrede.

Kako se pretpostavljalo, udes se dogodio kada je vozač "BMW-a" beogradske registracije, krećući se iz Jarčujka prema Grdici, u kružnom toku kod fabrike "Leoni" iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, preleteo "ostrvo" i prevrnuo se u obližnjem kanalu.

Od zadobijenih povreda na mestu je preminula Selena R. (26) iz Kraljeva.

Uz intervenciju pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice, iz smrskanog BMW- a izvučene su dve teško povređene osobe koje su potom sanitetom prevezene u kraljevačku Opštu bolnicu "Studenica", dok je četvrta osoba zadobila lakše povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • влајко

    23. april 2022 | 19:43

    Да ли ће суд проверавати пројектовану коректност овог кружног тока као један од узрока саобраћајних незгода. При већим брзинама кретања из правца Рашке ка Адранима овај кружни ток није могуће благовремено уочити!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA