≫ 

Nikad objavljen snimak Miloša kog je ubio Neđeljko. Peva sestri: Znam da neko kući čeka me, šta bih da nema te

Aleksandra ne krije koliko joj je teško za Vaskrs, praznik koji je nekada provodila sa bratom

  • 16
Aleksandra, Miloš Mileusnić Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Mileusnić, sestra ubijenog studenta iz Čačka, Miloša, objavila je potresan video u kojoj joj brat peva. Naročito je tužno kada mladić, čiji je život tragično prekinut, otpeva stihove "... jer znam da neko kući čeka me...". Njegova sestra i dalje čeka da čuje njegov osmeh kada uđe u kući, iako zna da se to više nikada dogoditi neće.

Kako je i ranije, u ispovesti za Telegraf.rs ispričala, dane provodi u sobi svoga brata Miloša. Tu je našla svoj mir i ima osećaj kao da je on pored nje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aleksandra Mileusnic (@saskica_2203)

Sa ocem i majkom dogovorila se da Miloševa soba ostane u izvornom stanju. Na pisaćem stolu njegove slike kada je bio mali, sa punolestva i sa devojkom Katarinom...Na krevetu Miloševa garderoba...

Aleksandra nikada neće zaboraviti dan kada je saznala da je zauvek ostala bez rođenog brata.

Sećam se da me je pozvao tata i rekao: Brat ti je poginuo. Odmah sam pozvala Katarinu, Miloševu devojku koja mi je rekla da je u policijskoj stanici i da daje izjavu. Javila mi se kroz plač i rekla: "Saška, on je ubijen" i prekinula vezu. Bilo mi je teško... Nisam znala šta da radim - ispričala je Aleksandra za Telegraf.

Nakon saznanja da joj je brat ubijen želela je samo da ga još jednom vidi i to dan nakon zločina. To je uradila zajedno sa roditeljima.

- Dozvolili su mi da ga vidim nakon ubistva. On je ležao. Izgledao mi je kao da je zaspao i imao je mali smešak na licu. Poljubila sam ga u šake. Bio je hladan. Nikada tu sliku neću zaboraviti. Ta prostorija gde je on, svi mi koji ulazimo i on koji leži...- prisetila se za naš portal.

Neđeljko Đurović je osuđen dve i po godine posle ubistva studenta Miloša. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo na podmukao način, 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića. Optuženi je od početka do kraja suđenja tvrdio da nije počinio ubistvo. Uhapšen je ubrzo nakon zločina.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Video: Sestra ubijenog Miloša Mileusnića prvi put javno govori o životu bez brata, ubistvu i presudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    24. april 2022 | 21:28

    Na zalost za porodicu ovog prelepog momka nema utehe...I novi dan ne donosi nista bolje niti lakše...Govorim kao majka koja je izgubila sina njegovih godina,ne zbog obesti,niti ludila.Naprotiv...zbog bolesti...I tuga nije prestala ni posle deset godina ni za jednog člana porodice.Volela bih da je iskustvo drugačije...na zalost nije.. Neka vam Gospod samo da snage da ne izgubite dusu u tolikom bolu...

  • Mitar

    24. april 2022 | 23:14

    Ubica je osudjen nakon dve i po godine od ubistva, i dobio je 30 godina. Da, samo 30 godina.

  • Marina

    24. april 2022 | 21:02

    😥😥😥😥😥🙏🙏🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA