≫ 

Otkrivamo šta je prethodilo samoubistvu bombom u Novim Banovcima: Telo na obdukciji

Kako "Telegraf.rs" saznaje, muškarac je aktivirao bombu i legao preko nje

  • 11
ručna bomba, samoubistvo, policija, policajac, policijski uviđaj, policijska traka, hronika, ilustracija, telo, leš Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy

Marko R. (36) iz Novih Banovaca juče je, prvog dana Uskrsa, presudio je sebi ručnom bombom nakon svađe sa suprugom.

- U večernjim satima došlo je do verbalne svađe dvoje supružnika. U jednom trenutku Marko je izašao iz kuće i otišao u šupu. Tamo je po svemu sudeći krio ručnu bombu. Aktivirao ju je i legao preko nje. Nesrećna žena odmah je pozvala policiju i lekare Hitne pomoći- kaže naš izvor blizak slučaju.

Prema našim informacijama, Markova supruga rekla je da ništa nije ukazivalo da će presuditi sebi jer ju je nakon svađe zagrlio.

Telo muškarca poslato je na Institut za sudsku medicinu.

Video: Ovako su prošli vozači pred ulazak u TC Galerija

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kure

    25. april 2022 | 10:46

    Mi muskarci trpimo zlostavljanje psihicko o kom se ne govori a kad dodje do ovakvih situacija ili nedaj boze da povredimo zenu onda smo mi ludi! Treba nama muskarcima sigurna kuca ili institucija kojoj da se obratimo da bi se sprecile ovakve stvari!!!!

  • Geras

    25. april 2022 | 11:27

    Danas je dovoljno da ženu popreko pogledaš i ideš u zatvor... Zabrana prilaska.... Uzimaju ti decu.... Sve više će ovoga biti... Jer je ova država zaštitila žene kao bele medvede... Pa one vršljaju i rade sta god zele

  • Www

    25. april 2022 | 11:27

    Radiš pošteno,da bi obezbedio porodicu,da ima sve,ali ženama je uvek malo i hoće više a to više se kod nas ne može pošteno zaraditi već samo kriminalom.A njima se baš ti kriminalci dopadaju jer bitno je da one imaju novca u izobilju a kako je taj novac stečen to nije važno.Jer sa sa zakonom o zaštiti ženskih prava većina žena je izgubila kodeks ,,časti,,braka i porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA