Navijač Mandara izašao iz bolnice: Policija ga ispitala o pokušaju ubistva na Detelinari, on im rekao jedno

On je u napadu zadobio prostrelne rane potkolenice i natkolenice i povređena mu je aorta

  • 3
Klinički centar Vojvodine Miloš Mandić Mandara Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Facebook/Miloš Mandić Mandara

Navijač Miloš Mandić Mandara (32), koji je teško ranjen u pucnjavi pre dve nedelje u novosadskom naselju Detelinara, kako Telegraf.rs saznaje iz Kliničkog centra Vojvodine, izašao je iz bolnice.

Policija ga je ispitala i kako smo saznali, on je izjavio da ne zna ko je pucao u njega, niti da bi mogao da pretpostavi ko i zašzo bi hteo da ga ubije.

- Miloš je izašao iz bolnice još prošle nedelje. Bio je na lećenju više od mesec dana i pušten je u dobrom stanju - rečeno je nezvanično za Telegraf.rs.

Podsetimo, on je upucan sredinom prošlog meseca na Detelinari u Novom Sadu.

- Napadači su ga danima pratili, gledali kuda se i kada kreće, i čekali da ne bude očevidaca. To je još jedna stvar koja otežava istragu - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja i dodao: "Problem je u tome što unutar Detelinare nema nadzora, nego samo na glavnom putu, te istražitelji gledaju koja vozila su prolazila, odnosno, koja su bila parkirana, pa pokušavaju da ih povežu sa napadačima. Jedina šansa im je da uspeju da označe auto u kojem su bili".

U Mandaru je pucano iz pištolja.

Podsetimo, on je u napadu zadobio prostrelne rane potkolenice i natkolenice i povređena mu je aorta. Pucnjava se dogodila oko 6:30 na Detelinari. Od ranije je poznat policiji, ima nekoliko krivičnih prijava za teške telesne, drogu, oružje i osuda za ista dela, a označen je kao navijač F.K. Novi Sad.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija ubistva bivšeg vođe navijača Partizana Branislava Penčića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA