≫ 

Ovako izgleda ubica Luke Žižića sa Novog Beograda: Jedan potez njegovih drugova ključan za istragu

Osumnjičeni za likvidaciju ušao je u lokal gde je sedeo Žižić sa prijateljima i bratom. Rekao je da ide do toaleta, a zatim izašao iz njega prišao Luki i u njega isaplio "kišu" metaka

  • 8

Beogradska policija i dalje traga za ubicom vlasnika kafića "Ritual" Luke Žižića (37) sa Novog Beograda i njegovo hapšenje se uskoro očekuje, saznje "Telegraf.rs".

Osumnjičeni za likvidaciju ušao je u lokal gde je sedeo Žižić sa prijateljima i bratom. Rekao je da ide do toaleta, a zatim izašao iz njega prišao Luki i u njega isaplio kišu metaka.

- Kada su videli šta se dogodilo brat i prijatelji skočili su na ubicu. Skinuli mu masku i kačket i tako otkrili o kome je reč. Policija je zumirala snimak na kom se vidi mladić visine oko 180 centimetara, starosti do 30 godine sa kratkom tamnom kosom i bradom. Ubica je do detalja planirao zločin. On se dovezao trotinetom koji je sakrio u žbunju. U lokal je ušao sa kačketom na glavi, crnom maskom na licu, rukavicama i obučen u radno odelo- kaže naš sagovornik blizak istrazi i dodaje da su prijatelji uklanjanjem maske napadača sa lica otkrili policiji njegov identitet.

- Policija je na mestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na veštačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin - kaže naš izvor blizak istrazi.

"Telegraf.rs" došao je posed snimku iz kafića koji je zabeležio ubistvo mladog preduzetnika.

Na njemu se vidi trenutk kada Žižiću prilazi ubica i puca u njega. Dva metka ga pogađaju u glavu.

Drugovi i prijatelj, zatim, skaču na ubicu i udaraju ga. U jednom trenutku čini se da su ga uhavtili, ali on im beži.

- Videli smo da je Žižić izvadio nož i da će sa njim napasti mladića koji mu je upucao brata. U nameri da sprečimo da ga povredi, zaštitili smo ubicu koji je iskoristio trenutak i pobegao iz lokala. Uzeo je trotinet iz grmlja i nestao - pojasnili su prijatelji ubijenog.

- Ispričao je da su nakon pucnjave skočili na ubicu. Da su ga udarali, ali da im je pobegao. Rekao je da mu je brat faktički umro na rukama - kaže naš sagovornik.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsećanja radi, Luka Žižić preminuo je sinoć u 19.43 sati, a policija traga za ubicom.

Video: Pucnjava u kafiću na Novom Beogradu: Ubijen vlasnik

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    29. april 2022 | 13:18

    Nije li i ubijeni bio 'kontroverzni biznismen poznat policiji'? Teško da će neko sasuti u nekoga kišu metaka samo zato što mu se ne sviđa njegova faca.

  • Duda

    29. april 2022 | 14:28

    Ima jedna poslovica ,KAKO RADIŠ TAKO TI SE VRAĆA

  • Sone

    29. april 2022 | 14:49

    Sigurno je bio uzoran gradjanin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA