≫ 

Fotografije Zorana Marjanovića sa nasipa danas pred sudom: Optuženi se izjašnjava o prvim satima potrage

Nakon prikazivanja fotografija, sudija će zakazati završne reči

  • 3
Zoran Marjanović  Jelena Krsmanović Foto: ATA Images, Facebook, Milena Đorđević

Suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio svoju suprugu, pevačicu Granda Jelenu Marjanović zakazano je za danas u Višem sudu u Beogradu. Optuženom je 22. aprila ove godine umrla majka i on može zahtevti odlaganje ročišta.

Kako je "Telegraf.rs" pisao, u sud su pre mesec dana stigle fotografije koje su nastale upravo pre šest godina dok je trajala potraga za nestalom pevačicom. One će biti predočene sudskom veću kao dokaz da je Zoran učestvovao u potrazi za suprugom. Na fotografijama se vide i kaljava pantalone optuženog za zločin. Marjanović je tvrdio da prvog dana potrage za Jelenom nije se spuštao do kanala.

Nakon prikazivanja fotografija, sudija će zakazati završne reči.

- Kada tužilaštvo i odbrana iznesu završne reči, sudsko veće zakazaće donošenje presude. Sud će na osnovu svih do sada izvedenih dokaza morati da presudi da li je Zoran kriv za ubistvo Jelene ili ne. Marjanović je svih ovih godina tvrdio da nije kriv i da nije počinio zločin- kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Podsećanja radi, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine. Ona je sa suprugom Zoranom i ćerkom krenula na trčanje.

U jednom trenutku njoj se izgubio trag. Svedoka ubistva nije bilo.

Optužnica

Prema optužnici, Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio 2. aprila 2016. godine na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini mesta na kojem je pevačica "Granda" usmrćena stajala njihova maloletna ćerka.

On je optužen da se sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, navodi se u optužnici. Kada su se spustili dokanala, Zoran je Jelenu najpre ubo oštrim predmetom u glavu i u desni lakat, nakon čega je Jelena počela da beži travnatom površinom.

Tada je, prema optužnici, izgubila patiku i mobilni telefon, kao i gumicu kojom joj je bila vezana kosa. Međutim, Marjanović ju je sustigao, strgao joj je gornji deo trenerke, a potom joj opet zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. Pre smrti Jelena je udahnula vodu iz kanala.

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je 5. novembra 2019. godine pred Višim sudom u Beogradu.

Video: Teodora Krsmanović-sećanje na sestru Jelenu Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    4. maj 2022 | 07:38

    Lakrdija se nastavlja! Treba da objasni pranje citave kuce i auta varikinom odmah posle ubistva,i zasto je taj auto nestao bez traga!

  • Rv

    4. maj 2022 | 09:05

    Boze drabi od ovog slucaja napravise cirkus kad se sjete onda ga pokrenu kad nemaju sta raditi pa hajd dase pozabavimo sa marijanovicem fuj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA