Poznato kada će biti saslušana Milica koja tvrdi da ju je pretukao Rađen: Sva krvava tražila pomoć na pumpi

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici

  • 4
Nikola Rađen, Milica Ristić Foto: Instagram/_milica_ristic, Nikola Tomić

Milica R. (30) koja je 1. aprila prijavila da ju je emotivni partner Nikola Rađen pretukao, kako saznajemo, biće saslušana u sredu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

- Stigao je izveštaj iz Centra za socijalni rad o slučaju Milice i Rađena. Tužilaštvo je pozvalo da da izjavu u sredu - rečeno je za Telegraf.

Podsetimo, radnica pumpe pozvala je oko 5 sati ujutru 1. aprila policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Milica R. (30) u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je, prema njenim rečima, pretukao emotivni partner vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen (37) u stanu na Starom gradu.

Prema našim informacijama, Milica je uplakana došla do radnice pumpe i zatražila pomoć.

- Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna- kaže naš izvor blizak slučaju.

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici. Inspektori su je uputili na dodatne preglede.

Prema našim informacijama, nakon prijave policija u stanu na Dorćolu nije zatekla Nikolu Rađena. Zbog svega što se izdešavalo za njim je raspisana potraga.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke- pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

Starateljstvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog naslednica.

BONUS VIDEO:

Video: Zaljubljene poglede nisu krili: Rađen na proslavi rođendana zapevo sa novom devojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    6. maj 2022 | 14:00

    Lice joj je bilo u modricama i podlivima? I nakon svega toga,ona opet s' njim?Jos se hvali slikama na IG iz Crne gore.Pa sta treba jos da joj uradi,da bi ga ostavila?

  • Sonja

    6. maj 2022 | 14:31

    NIKOLA SRCE MOJE !! SMANJI MALO BELO !! MOLIM TE !!

  • Нина

    6. maj 2022 | 14:02

    Нису ми јасне ове девојке уопште.Измлатио је домаћински и она као кер опет трчи за њим.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA