≫ 

Pacijent zapalio upaljač da se odveže, a onda je lomio sve pred sobom

Ne zna se ko je na koju stranu bežao dok je ovaj lomio sve, pričaju očevici

  • 2
Bolnica nasilje muškarac kaiš medicinska sestra bolnica Foto-ilustracija: Shutterstock

Medicinsku sestru u Hitnoj u Vojnomedicinskoj akademiji, pacijent S. K. (35) je pretukao i ubo je iglom u leđa, a zatim lomio sve pred sobom, dok je za to vreme pripadnik obezbeđenja bio zaključan u svojoj prostoriji, piše Kurir.

Prema nezvaničnim saznanjima, S. K. je policija dovela na odeljenje toksikologije i ostavili ga tu, a nakon što je policija otišla u Hitnoj je nastala drama.

- Bilo je neophodno da primi infuziju, a pošto je bio nemiran sestra mu je vezala ruku zavojem. U jednom trenutku izvadio je upaljač iz džepa i palio je zavoj kako bi se odvezao. To mu je pošlo za rukom i onda je nastao haos - priča jedan od pacijenata koji se zatekao u sredu, dva sata posle ponoći, piše Informer.

- Čula se vika medicinske setre ali nažalost niko nije prišao da joj pomogne. Oni imaju obezbeđenje, ali šta vredi, taj čovek je, mislim, prvi pobegao jer kako sam čuo oni nemaju ovlašćenje da reaguju. I tako je ovaj kao ranjena zver počeo da hara po hitnoj - priča ogorčeni čovek.

Prema njegovim rečima u trenutku je nastao pravi haos.

- Ne zna se ko je na koju stranu bežao dok je ovaj lomio sve. Čuo sam da je polomio dosta medicinske opreme, kako sam kasnije čuo polomio je računar, štampač, monitor, aspirator, mislim da je i jedna vrata polomio. Bilo je tu još medicinskog osoblja ali i pacijenata. Svi smo se u strahu razbežali - priča sagovornik Informera.

On je dodao da je čitava drama trajalo oko 15 minuta i da su potom došli pripadnici Vojne policije.

- Ko zna šta bi bilo da oni nisu stigli jer je ovaj krenuo da lupa po staklu na šalteru, a čuo sam da su kasnije pričali i daje nakon toga krenuo ka šok sobi. U tome ga je srećom sprečila Vojna policija koja je stigla apotom su stigli i iz civilne policije - objasnio je očevidac koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Podsetimo, policija je u noći između srede i četvrtka uhapsila S. K. koji je pretukao medicinsku sestru M. S. (44) i udarao je kaišem, nakon toga je opet uhapšen, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 u okviru kojih je saslušan, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode. Njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Ovo nažalost nije prvi put da na ovom odeljenju medicinsko osoblje bude napadnuto. Pre oko mesec dana pijana devojka pesnicom je udarila medicinsku sestru koja je pokušala da joj da infuziju.

Video: Opšte prebijanje doktora u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    7. maj 2022 | 15:05

    Припадник обезбеђења нема право да реагује али зато јавност буде згрожена кад пролазници на улици не реагују и не заштите жену коју малтретира мушкарац ! ? Под хитно мењати закон !!!

  • Nata

    7. maj 2022 | 17:40

    Pusten da se brani sa slobode??? Neciji sin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA