≫ 

Ovo su detalji ubistva na Banjici: Profesionalac sa 6 hitaca iz pištolja sa prigušivačem izrešetao Luku

Ubica, jos uvek NN, ušao u improvizovanu teretanu, noseći u ruci torbu za dostavu hrane

  • 51

Luka Perenčevića (28), kako Telegraf.rs saznaje, ubio je muškarac koji je nosio u ruci torbu poznatog beogradskog dostavljača hrane.

- Ubica, još uvek NN, ušao u improvizovanu teretanu, noseći u ruci torbu za dostavu hrane. Video je Perenčevica kako sedi unutra na klupi i u njega ispalio 6 hitaca iz pištolja sa prigušivačem iz neposredne blizine. Perenčeviću su u pomoć priskočila tri druga koja su bila u teretani iznela ga napolje ali je on vec bio izdanuo. Veruje se da je ubica profesionalac - rečeno nam je iz istrage.

Podsetimo, Luka Perenčević (28), koji je jutros ubijen na Banjici, u septembru 2020. dovođen je u vezu sa teškim ubistvom na Banjici kada je likvidiran Filip Lepojević koji je imao samo 18 godina, a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je ovo osveta za to ubistvo od pre dve godine.

- Istraga i motiv su još uvek u toku. Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je njegovo ubistvo povezano sa ovim od pre dve godine - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Policija je tada, zbog ubistvo Lepojevića uhapsila tri brata Rakočević, Petra (36), Uroš a (26) i Radovana (39).

Otac braće Rakočević je za medije tvrdio "da ih je Luka Perenčević, inače navijač FK Rad, maltrerirao" i da je strah i trepet na Banjici.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija ubistva bivšeg vođe navijača Partizana Branislava Penčića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    9. maj 2022 | 13:49

    Pre neki dan neki stručnjak izjavio kako u SRbiji nema profesionalnih ubica.

  • Super Brundo

    9. maj 2022 | 14:43

    Najgori sljam se slio u Beograd i to ne samo iz Srbije nego i iz drugih drzava.Meka za kriminalce, varalice, lazove, lopove, "investitore", starlete, prostitutke, podobne.

  • Bg

    9. maj 2022 | 13:33

    Mafija radi i dalje znaci.....sto se ne hapse svi radovci iz tih jrajeva? Sta ae ceka...Svaki dan bre neka ubistva,u 20 dana 3 ubistva...Kako sad kamere ne mogu da zabeleze motor i kretanje? Sta radi centar mupa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA