≫ 

Uhapšen partner žene koja je nađena u strašnom stanju u Mladenovcu: Njegova odbrana u tužilaštvu je sramna

R. L. (45) hitno je hospitalizovana nakon što ju je sin pronašao u kući, na krevetu u modricama i maltene bez svesti

  • 0
Amerić, Mladenovac Foto: Shutterstock, Google maps

A. Š. (42) priveden je zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede emotivnoj partnerki R. L. (45) iz Mladenovca. Njemu je izrečena mera zabrane prilaska R. L., a on je, kako saznajemo saslušan u tužilaštvu. 

- Rekao je da je ona pala, udarila glavom u sto i da ju je ostavio u krevetu nakon pada - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, u selu pored Mladenovca žena R. L. (45) hitno je hospitalizovana nakon što ju je sin pronašao u kući, na krevetu u modricama i maltene bez svesti.

- Oko 22 sata se čulo vikanje ispred vrata njene kuće. To je, čini mi se, taj njen dečko, vikao je da će da se ubije i da mu otvori vrata. Sledeće što sam čuo su sirene koje su me probudile oko pola 4 noću. Tu joj je bio sin koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Njen sin radi druge smene i vratio se kasno. Koliko znam, zatekao je majku prebijenu na krevetu i odmah je zvao policiju - rekao nam je prvi komšija nesrećene žene.

R. L. je prevezena u Urgentni centar sa, kako saznajemo, teškim telesnim povredama.

- Nalazi se na odeljenju neurohirurgije. Konstatovane su joj teške povrede na mestu desnog potiljačnog dela glave - rečeno nam je iz Urgentnog.

BONUS VIDEO:

Video: Pitali smo Beograđanke šta misle o nasilju nad ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA