"Zbog rasutih igračaka sam gledao da nema dece": Meštanin ispričao detalje teške saobraćajke u Rakovici

Automobil je smrskan i prevrnut na krov, a meštanin Ivan koji je prvi stigao na mesto tragedije kaže da je zbog igračaka koje su bile rasute oko kola gledao da nema dece.

  • 4
Nesreća Kružni put Kijevo igračke Foto: Mateja Beljan

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na kružnom putu naselja Kijevo u Rakovici poginuo je, podsetimo, muškarac (40), koji je, prema prvim informacijama, sleteo kolima BMW s puta u kanal.

Automobil je smrskan i prevrnut na krov, a meštanin Ivan koji je prvi stigao na mesto tragedije kaže da je zbog igračaka koje su bile rasute oko kola gledao da nema dece.

Kaže, vozač je bio pored automobila, nije jasno da li se sam izvukao ili je ispao, jer je još davao snake života.

- Zbog tih igračaka sam gledao da li ima i dece... Rekao sam odmah da ga ne pomeraju, ležao je na stomaku i krkljao. Čim sam ga video rekao sam da neće ostane živ, tj. ako preživi da ovaj dan može da slavi kao slavu... Ali eto, odslavio je svoje. Pre jedno 7-8 godina imali smo takođe pogibiju ovde, ali samo za poslednja dva meseca imali smo četiri uletanja - priča Ivan.

Kako objašnjava, uletanja su tu otkad je napravio kuću, bilo je i šlepera... Nagledao se povređenih i gotovo uvek prvi trčao u pomoć. Problem je krivina na Kružnom putu koji se nalazi petneastak metara iznad kuća.

- Tu je lakat krivina, treba da vozi 40, a on je išao sigurno 80, 100, nema šanse da savlada krivinu tom brzinom - kažu.

Jedna meštanka ispričala nam je da joj je u zid udarila guma od kola.

- Svi smo se uplašili, jedna guma je odletela i udarila nam u kuću, ja reko, "Gotovo, ode zid!". Mislila sam prvo da je neki veliki kamen pao. Da nije bilo drveća automobil bi završio u unukovoj sobi. Unuk ima 14 godina, a unuka 16. Deca nisu smela da zaspe posle, tresla su se od straha - ispričala je komšinica.

Na mestu tragedije reagovale su sve hitne službe, ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar ali je muškarac podlegao povredama.

Daljom istragom biće utvrđen uzrok nesreće, a nakon obdukcije tela biće poznat i identitet nastradalog.

Video: Scene sa mesta teške saobraćajne nesreće u Rakovici: Rasuti delovi BMW-a i dečije igračke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    10. maj 2022 | 15:31

    Jos jedno dete osta bez oca. Tuga

  • Pokojni Lale

    10. maj 2022 | 16:37

    Polako ljudi. Polupaste nam sve BMW. A znate li koliko se sad čeka na novi auto?

  • Hulk

    10. maj 2022 | 16:36

    Zašto svi frezu zamene sa BMW ? Freza ima prednju a BMW zadnju vuču. Nije žvaka za seljaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA