Neverovatne scene u Bajinoj Bašti: Sa 15 godina ukrao auto, pa pijan napravio udes

Maloletnik se sumnjiči da je, u noći između 7. i 8. maja, u Bajinoj Bašti najpre ušao u otključan „reno“ parkiran ispred kuće vlasnika

  • 4
Maloletnik, Bajina Bašta, udes, sudar Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bajinoj Bašti podneli su nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ugrožavanje javnog saobraćaja, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je, u noći između 7. i 8. maja, u Bajinoj Bašti najpre ušao u otključan „reno“ parkiran ispred kuće pedesetogodišnjeg vlasnika, a potom se sa 1,92 promila alkohola u organizmu, sudario sa "audijem" kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji muškarac.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, osim maloletnika, lakše je povređen i vozač "audija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    10. maj 2022 | 18:40

    Nije to samo u Bajnoj Basti, to se desava i celoj Srbiji. Srednjoskolci 90% piju i drogiraju se, nama roditeljima i nastavnicima ste oduzeli pravo da vaspitavamo decu otida i ovakvi rezultati. Ne ocekujem nista bolje samo gore, trazili smo gledaj mo.

  • Vaspitac

    10. maj 2022 | 20:21

    Tako je to kad "demokratija" vaspitava,nema u Srbiji ni reda,ni discipline,o vaspitanju necu ni da pricam! Izgleda da je ipak onaj "Monah" sto vaspitava lopatom svetla buducnost Srbije?🤐

  • Mm

    10. maj 2022 | 20:22

    To je pravi tatin sin.Tata je jedva docekao da mu sind odraste. Sad mogu da piju zajrdno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA