≫ 

"Prerano si nas napustio": Otac Luke Perenčevića poslao poslednji pozdrav ubijenom sinu

Biće sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju, a u tom delu sahranjen je i Strahinja Stojanović koji je ubijen pre dve godine

  • 0
Luka Perenčević Foto: Nikola Anđić,Večernje Novosti

Luka Perenčević (28), navijač FK "Rad" koji je likvidiran u ponedeljak u "divljem" boks-klubu na Banjici, biće sahranjen danas u 15 časova na Novom bežanijskom groblju.

U tom delu groblja sahranjen je i Strahinja Stojanović koji je ubijen pre dve godine.

Porodica i prijatelji poslali su poslednji pozdrav ubijenom Luki čituljama u novinama, a najpotresniji oproštaj uputio je Perenčevićev otac: "Prerano si nas napustio".

Inače, beogradska policija i dalje traga za ubicom Luke Perenčevića (28) koji je ubijen u ponedeljak u bokserskom klubu na Banjici, a prema našim informacijama policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zaplenila snimke sa kamera sa dve zgrade u Ulici Bulevara oslobođenja.

Motiv likvidacije još nije poznat.

- Trenutno se veštače snimci koji su skinutu sa kamere koje su se nalazile na dve zgrade. Jedna od njih jeste ona u kojoj je živeo Perenčević. Na kameri se vidi kako visoki i mršav muškarac, obučen u tamno odelo sa kacigom na glavi i žutom torbom ulazi u bokserski klub. Nakon nekoliko minuta izlazi i beži sa mesta ubistva. Sumnjamo da je imao pomagača - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, Perenčević je upucan sa 6 hitaca naočigled tri duga.

- Nismo mu videli lice. Ušao je sa kacigom na glavi. Ništa nije rekao, već nas je sve pogledao. Prišao je Luku i izrešetao ga. Pištolj je izvadio iz torbe. Luku smo izneli napolje, ali nije davao znake života. Umro je pred nama- rekli su drugovi policiji.

O motivima napada ništa nisu znali da kažu inspektorima.

Sa mesta ubistva Luke Perenčevića tužilaštvo je, nezvanično, dalo nalog da se zaplene, odnosno, pošalju na dalju obradu dva vozila. Reč je o "tojoti jaris" bele boje i automobilu marke "nBMW 530" crne boje.

- Odvezeni su specijalnim vozilom parking servisa koje se koristi za ovakve situacije. Vozila su otišla na dalju obradu - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, Luka Perenčević, koji je u ponedeljak ubijen na Banjici, u septembru 2020. dovođen je u vezu sa teškim ubistvom na Banjici kada je likvidiran Filip Lepojević koji je imao samo 18 godina, a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je ovo osveta za to ubistvo od pre dve godine.

BONUS VIDEO:

Video: Snimak ubistva Luke Žižića: Ubica prišao do stola i ispalio nekoliko hitaca direktno u njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA