≫ 

"Škorpionom" presudio bivšoj partnerki, pa se ubio: Ovo su detalji zločina iz strasti kod Paraćina

On je bio oženjen, ali su bili u vezi, a ona je našla nekog drugog, pa on to nije mogao da podnese i to je najverovatnije motiv

  • 0
Žena vozi automobil vozač, mitraljez, škorpion Foto: Shutterstock, Wikipedia

Meštani su jutros oko  7 sati u naselju Čepure u Paraćinu zatekli dva tela. Reč je o ubistvu i samoubistvu, a reč je o zločinu iz strasti.

Prema našim informacijama, telo muškarca T.V. (52) nađeno je pored automobila"polo", a žene A.Ž. (42) u vozilu na mestu vozača.

Policija je tokom uviđaja našla "škorpion" kojim je zločin počinje.

- Bili su u emotivnoj vezi, on je ubio nju, pa sebe. Njegovo telo bilo je pored automobila, video ga čovek koji je tuda prolazio, a njeno u vozilu. Oružje je nelegalno, najverovatnije škorpion. Inače, on je bio oženjen, ali su bili u vezi, a ona je našla nekog drugog, pa on to nije mogao da podnese i to je najverovatnije motiv - rekao nam je sagovornik iz istrage slučaja.

Kako saznaje Portal035 iz dobro obaveštenih izvora četrdesetdvogodišnja A. Ž. je oktobra prošle godine prijavila policiji pedesetdvogodišnjeg V. T. sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Sredinom oktobra prošle godine A. Ž. je prijavila V. T. . da je uhodi i presreće po ulici kako bi se pomirili što ona kako saznaje Portal035 nije želela. V.T. je od A. Ž. tada tražio da mu vrati stvari koje joj je poklonio. Nakon ovog događaja, prema V. T. je izrečena hitna mera zabrane prilaska A. Ž.

V. T. nikad nije krivično osuđivan.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA