≫ 

Ovo je učiteljica Snežana koju je ubio komšija kod Barajeva: Pre zločina pili kafu, bili dobri prijatelji

- Juče smo ih videli kako piju kafu. Zvali su i mene, ali nisam mogla. Da li su bili u vezi ili ne to niko ne zna, ali ni motiv- kaže komšinica ubijene žene

  • 12
Barajevo ubistvo ubijena Snežana Đ. i pokušano samoubistvo S. J Foto: Telegraf, Privatna arhiva

Snežana Đuričić (67) koju je sinoć u njenoj kući zaklao prvi komšija i prijatelj Slavoljub J. (62), prema rečima komšija, samo nekoliko sati pre zločina pila je kafu sa svojim dželatom. Lekari se i dalje bore za život njenog ubice.

Snežani je muž preminuo pre nekoliko godina i Slavoljub joj je bio od velike pomoći. Nikada se nisu sporečkali i svi su šoku nakon zločina.

- Snežana i naša porodica su više decenija kućni prijatelji. Delili smo i dobro i zlo, juče ništa nije ukazivalo na tragediju... pre nego što se sve desilo slavili smo snajki rođendan u dvorištu... - pričaju novinarima Vladan i njegov sin Tomislav, rođaci Slavoljuba J. , koji je sinoć nožem zaklao Snežanu, a potom sebi prerezao vrat i zapalio pomoćni objekat kraj njene kuće.

- Juče smo ih videli kako piju kafu. Zvali su i mene, ali nisam mogla. Da li su bili u vezi ili ne to niko ne zna, ali ni motiv- kaže komšinica ubijene žene.

Inače, upravo su komšije videle sinoć kako gori Snežanina kuća.

Varogasci su osim vatre zatekli i beživotno telo žene. Nedaleko od nje u drugoj prostoriji nalazi se Slavoljub koji je sebi isekao vrat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    13. maj 2022 | 15:15

    O bilo kojim odnosima da se radi, izgleda da su svi zapali u corsokak. Ovo vec postaje alarmantno. Sta nije u redu, na to bi strucnjaci trebali da daju odgovore, ali mnogo strucnije i tacnije od onih koje vec imamo prilike da cujemo.

  • Jeti

    13. maj 2022 | 14:34

    Musko i zensko ne mogu biti prijatelji..

  • ја

    13. maj 2022 | 14:29

    Свака прича има позадину.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA