≫ 

Saslušana dva muškarca optužena zbog droge: U dvorištu im pronađena marihuana i spid

Obojica su negirala krivično delo koje im se stavlja na teret, a to je neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

  • 3
droga, hapšenje, marihuana, zaplena Foto: MUP

M. P. (37) i P. M. (21), kod kojih je policija, u dve odvojene akcije, pronašla i zaplenila veću količinu narkotika saslušani su u Višem javnom tužilaštvu, a sudu je predloženo da im odredi pritvor.

Obojica su negirala krivično delo koje im se stavlja na teret, a to je neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U vozilu koje koristi M. P. policija je u Resniku, pregledom vozila koje je koristio, pronašla paket marihuane težine oko jedan kilogram.

U drugoj akciji, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi P. M. na Čukarici, policija pronašla manju količinu marihuane, dok je u dvorištu pronašla devet većih paketa i 20 paketića spida ukupne težine 1,1 kilogram, kao i manju količinu marihuane, spakovane u 10 paketića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    14. maj 2022 | 19:32

    Po 10 godina pa da vidimo sta će posle...

  • Lovac

    15. maj 2022 | 11:32

    Pod hitno graditi nove radne zatvore veceg kapaciteta, samo u BG na svakom cosku imate dilere i klince koji teze ka lakim zaradama.toliko o nasoj policiji koja je postala nevidljiva kao da ne postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA