≫ 

Izbodeni muzičari stabilno, jednom izvađen bubreg: Očevidac otkrio moguć uzrok krvavog pira u Kragujevcu

Miloš S. (38), koji je preksinoć u kafani u Kragujevcu nožem izbo dvojicu kolega iz benda (22) i (29), kako nezvanično saznajemo, prilikom hapšenja bio je u stanju totalne alkoholisanosti i na to se "vadio"

  • 1
Klinicki centar Kragujevac, Miloš Stefanović Foto: Marko Jovanović, Facebook/M.S.

Muzičari koje je preksinoć nožem izbo Miloš S. (38) su u, kako saznajemo, stabilno su i prema prvim informacijama, jednom je izvađen bubreg.

- Pacijent O.G. je na lečenju u Jedinici intezivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju, dok je A.K. danas prebačen na Kliniku za opštu hirurgiju gde je njegovo lečenje nastavljeno. Jednom smo izvadili bubreg - rekao nam je sagovornik iz KC Kragujevac.

Miloš S. (38), koji je preksinoć u kafani u Kragujevcu nožem izbo dvojicu kolega iz benda (22) i (29), kako nezvanično saznajemo, prilikom hapšenja bio je u stanju totalne alkoholisanosti i na to se "vadio".

- On je bio poprilično pijan, pričao je nepovezano i rekao da mu je sve u magli, da se ne seća skoro ničega - rekao nam je izvor iz istrage ovog slučaja. Motiv još uvek nije tačno poznat, jer još uvek niko nije ispitan, a očevici kažu da je navodno ispala svađa oko para.

- Svađali su se, ja mislim oko bakšiša. Prvo su se svađali, a onda su izašli napolje... Bilo je strašno, svi su bili krvavi - rekao je jedan od gostiju kafane.

Miloš S. je i dalje u pritvoru, a nakon isteka 48 sati biće priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

BONUS VIDEO:

Video: Kafana u kojoj je navodno organizovana prostitucija: Selo Mihajlovac kod Smedereva u centru istrage

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve je puklo

    16. maj 2022 | 16:46

    kad pevaci nose nozeve kraj nam je sta misli ako se napije moze svasta da radi znaci spremao je ovaj krvavi pir more smrtnu kaznu uvodi Srbijo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA