≫ 

Uhapšen Vladimir koji je pucao u Milenu u Kragujevcu: Bio naoružan u autu, policija satima pregovarala s njim

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu

  • 10

Vladimir M. (40) koji je sinoć pucao u vrat supruzi Mileni M. (35), kako Telegraf.rs saznaje, je uhapšen. 

Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Bio je opkoljen i prema rečima našeg sagovornika, zabarikadiran u kolima naoružan, bio je miran i nije hteo da se preda, ali je na kraju to učinio.

- Policija nam je rekla da ne izlazimo iz kuća i da zatvorimo prozore. On je u kolima bio naoružan i valjda pretio samoubistvom - rekle su komšije za Telegraf.rs.

Pucao u Milenu i pobegao

Nakon pucnjave je pobegao. Ceo grad je bio blokiran i intenzivno se tragalo za njim. Oružje iz kog je, najverovatnije, hteo da je ubije je - pištolj. Inače, u ovoj kući ranije nije bilo prijava za nasilje.

Žena je doktorka, ranjena je u vrat i radila je donedavno u Nemačkoj.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija zločina: Dušan presudio komšinici Veri i mladom policajcu Ivanu, a motiv odneo u grob

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сара

    16. maj 2022 | 18:11

    Слабић,кукавица...

  • Ja

    16. maj 2022 | 19:49

    "Krivica je obostrana"!?Citam i ne verujem.On potegne oruzje,on pokusa da ubije nju na spavanju a krivica obostrana?!Pa nije pucao u samoodbrani!Nego zato sto je nezreo,kukavica,ljigavac i zabole ga k...c za decu i njihove traume.Postoji razgovor,svadja,razvod...i sve to je za ljude.Ovo sto je uradio je neoprostivo.

  • V8

    16. maj 2022 | 18:38

    Dajte čoveku šećer i vodu prvo, da dodje k sebi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA