≫ 

Vapaj oca upucane Milene iz Kragujevca: "Ćerka mi je loše jer je rana velika, molim za transport na VMA"

- Milena je u veštačkoj komi i lekari kažu da joj se stanje blago pogoršalo. Rana na licu je velika- kaže Miroljub

  • 9
Vladimir i Milena iz Kragujevca, pucao ženi u glavu. Foto: Facebook

Miroljub M. otac teško ranjene Milene (35) iz Kragujevca dobio je danas loše vesti, a tiču se zdravstvenog stanja njegove ćerke. Nesrećnu ženu na spavanju u lice upucao je suprug Vladimir (40) koji se juče predao policiji.

- Moja ćerka je danas trebala kolima Hitne pomoći da se transportuje na VMA iz kragujevačke bolnice. Međutim, to su odložili jer joj se stanje pogoršalo i život joj je ugrožen. Lekari u bolnici u Kragujevcu daju sve od sebe i ja im se ovim putem zahvaljujem. Mislim da ukoliko bi se danas transportovala helikopterom na VMA imala bi veće šanse da joj se život spasi. To su mi i lekari rekli ...Zato i molim da se što pre preveze na Vojno-medicinsku akademiju - kaže Miroljub za "Telegraf.rs" i dodaje da mu je ćerka u veštačkoj komi.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, Milenu M. juče je u toku noći pištoljem na spavanju upucao suprug Vladimir. On se juče nakon bekstva predao policiji.

Čeka se njegovo saslušanje, a kako saznajemo motiv pokušaja ubistva jeste ljubomora.

Milena je radila kao medicinska sestra u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    17. maj 2022 | 16:16

    Otpustiti sve doktore u Kragujevcu ako tvrde da ne umeju da je leče. Pa i na VMA doktori imaju dve ruke i dve noge.

  • JO

    17. maj 2022 | 16:14

    A ko radi na VMA? Čarobnjaci? Pa dotori su završili isti fakultet bilo da rade u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili Babušnici. Valjda.

  • zorule

    17. maj 2022 | 18:13

    Vma je primio na lečenje neke huligane koji se pobise pre neki dan na autokomandi a ovakve zrtve ostavljaju da ih leči ko stigne. Klinički centar u kragujevcu ima samo ime. Odavno tamo više ne radi pošten kadar. Pozdrav iz kragujevca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA