"Mojoj Mileni je konstatovana moždana smrt": Potresne reči oca doktorke iz Kragujevca koju je upucao suprug

- Teško mi je. Ne mogu da pričam- jedva je izustio Miroljub

  • 16
Klinicki centar Kragujevac Vladimir i Milena iz Kragujevca, pucao ženi u glavu. Foto: Marko Jovanović, Facebook

Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt rekao je jutros za "Telegraf.rs" njen otac Miroljub.

- Milena je loše. Rekli su mi da ima moždanu smrt. Teško mi je zbog svega...Ne mogu više da pričam- kaže Miroljub.

Njegovu ćerku na spavanju upucao je suprug Vladimir koji se nekoliko sati kasnije predao policiji.

Prema dosadašnjim detaljima iz istrage, Milena je spavala kada joj je suprug ispalio hitac u lice. Pucanj je čuo njegov otac koji je pozvao policiju i lekare.

Motiv se navodno krije u ljubomori jer je Milena radila u Nemačkoj, a on sumnjao u njenu vernost. Prema rečima komšija ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    20. maj 2022 | 13:08

    Drage žene-Ako vidite da ste se zajebale i slepcu rodile decu vi se lepo razidjite, vama pripadaju deca. Ova mučena žena je 3 godine živela bez svoje dečice a sve sa ciljem da sebi, njima i ovom slepcu obezbedi bolji život a pre troga godine provela nad knjigom kako bi završila medicinski fakultet. Taman kada je trebalo da se ujedini sa decom u zajednickom zivotu u Nemačkoj ovaj ništak joj je upopastio život. Podnela je ultimativnu žrtvu zarad dece, ni jednoj majci nije lako ni 3 dana a ne 3 god da se odvoji od dece i šta je dočekala?

  • Isabela

    20. maj 2022 | 12:06

    Ovog monstruma zaključati i baciti ključ!!

  • xxx

    20. maj 2022 | 12:12

    Pa i da ga vara????Da li sve sto varaju treba upucati?! Sta je sa ovim narodom?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA