Ovako je došlo do teške saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu: Muž i žena od siline udarca ispali iz kabine

Tužilac naredio da se kamion i automobil "BMW" voze na vanredni tehnički pregled, da se uzmu izjave od svedoka nezgode i video zapisi sa kamera

  • 17
Saobraćajna nesreća, Pancevački most Foto: MUP Srbije, Telegraf.rs

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče na Pančevačkom mostu odnela je život Dobrinki J. (77) i Trivunu J.(77), bračnom paru iz Beograda, a tužilaštvo je naredilo da se odredi pritvor državljaninu Nemačke zbog sumnje da je za nju odgovoran.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, bračni par je bio u kamionu i išli su u smeru ka gradu.

- Pre saobraćajne nesreće kamiona "zastava" kretao se desnom kolovoznom trakom u smeru ka gradu. U jednom trenutku iznenada je prešao u levu kolovoznu traku i u tom trenutku je automobil "BMW" prednjim desnom stranom udario u zadnju levu stranu kamiona. Od siline udarca i inercije kamion se vratio u desnu kolovoznu traku, udario u zaštitnu ogradu, a dvoje ljudi je ispalo iz kabine kamiona - kaže naš sagovornik.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, na mesto nesreće pojavio se tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva i naredio da se i kamion voze na vanredni tehnički pregled, da se uzmu izjave od svedoka nezgode i video zapisi sa kamera.

S. K. (47), vozaču BMW-a, inače državljaninu Republike Nemačke zaposlenom u Srbiji, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje od 48 časova zbog sumnje da je izazvao sabraćajnu nezgodu, odnosno da je počinio teško protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će sutra biti saslušan pred tužiocem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    24. maj 2022 | 15:14

    Свима који свакодневно путују преко Панчевачког моста није јасно како је могло да дође до овако тешке несреће јер у време када се догодила на мосту је гужва и није могуће развити велику брзину, вероватно је сплет несрећних околности допринео да ово двоје људи погоне. А што се тиче испадања из кабине у Дунав није никакво чудо јер је ограда моста толико зарђала и трула да није безбедно ни да се пешак наслони, љ камо ли да може да задржи неко возило.

  • as

    24. maj 2022 | 14:31

    Tesko da je ovaj kamioncic bio bezbedan za saobracaj.

  • ....

    24. maj 2022 | 14:54

    Kamion isekao put Bmw-u koji išao velikom brzinom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA