≫ 

Uhapšen Nišlija zbog otmice 3 žene: Primoravao ih na prostituciju, jedna od njih preminula, krio se 20 godina

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva A.M. je određen pritvor do 30 dana nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu

  • 2
Hapšenje prostitucija Foto-ilustracija: Nikola Tomić, Shutterstock

Niška kriminalistička policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom i državnim organima republike Francuske, uhapsila je danas Nišliju A.M. (47) u Nišu. Sumnja se da je, kako je saopštila niška Policijska uprava izvršio dva krivična dela otmica iz člana 134 stav 3 u vezi stave 1 Krivičnog zakonika u saizvršilaštvu i krivično delo otmica iz člana 134, stav 4 u vezi stava 1 i 3 Krivičnog zakonika u saizvršilaštvu.

- On se sumnjiči da je 2002. godine sa još dvojicom muškaraca na teritoriji republike Francuske, oteo tri žene koje su primoravali prostituciju i prema kojima su postupali na svirep način, usled čega je jedna od njih preminula - navela je Policijska uprava u Nišu.

Kako saznajemo, A.M. je sa još dvojicom srpskih državljana Z.R. i B.N. na teritoriji Pariza i Tuluza oteo jednu tada dvadesetsedmogodišnju Francuskinju, Ukrajinku staru 25 godina i Francuskinju srpskog porekla, takođe dvadestpetogodišnjakinju.

- Oni su devojke držali u jednom hotelu, primoravali ih na prostituciju i mučili ih. Francuskinja srpskog porekla je od posledica torture preminula. Francuska policija ih je razotkrila, B.N. je pravosnažno osuđen u Francuskoj, Z.R. je preminuo dok je A.M. uspeo da umakne i skriva se dvadeset godina - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva A.M. je određen pritvor do 30 dana nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu.

Video: U jeku optužbi da podvodi devojke Dušica Grabović objavila provokativne snimke s dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K6

    25. maj 2022 | 06:36

    Kako naša Policija hapsi po Francuske, jel Francuska nema Policiju..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA