≫ 

Pojavio se uznemirujući snimak kako je kamion probio ogradu u stravičnoj nesreći na Pančevcu

U ovoj nesreći je poginuo bračni par

  • 10
Pančevački most saobraćaj udes nesreća sudar automobili Fičer Foto: Telegraf.rs, MUP Srbije

Pojavio se jezivi snimak na kom se vidi trenutak kada kamion probija ogradu Pančevačkog mosta, a bračni par Trivun J. (77) i Dobrinka J. (77) Jevtić ispadaju iz kabine i ginu, preneo je Informer.

Pri udarcu, za koji se, kako se pretpostavljalo, sada i vidi, da je bio strahovito jak, kamion bračnog para udara u zaštitnu ogradu mosta. Od siline udarca - ograda se probija, a kamion je rasturen.

Kabina kamiona nakon probijanja ograde "leti" s mosta, a Trivun ispada iz nje pri samom probijanju, kao i Dobrinka, svako sa svoje strane vozila. Zbog toga je, veruje se, i razlika od nekoliko metara gde su tela supružnika pala. Trivun je pronađen na zemlji ispod mosta, a Dobrinka u vodi.

Podsetimo, prilikom pokušaja prestrojavanja, BMW nemačkih registarskih tablica naleteo na kamion "Zastava" u kome su se vozili supružnici Trivun J. (77) i Dobrinka J. (77). Od siline udara kabina kamiona je probila ogradu, a putnici su ispali.

Očevici koji su našli ispod mosta takođe se bili užasnuti sudarom koji se dogodio iznad njih.

- Svašta sam video i čuo, ali ovako nešto nikad. Čula se škripa guma i jeziv udarac. To je toliko puklo da sam pomislio da se most ruši. Kada samo pogledao gore visio je deo vozila, kasnije sam shvatio da je reč o kamionu, visio je iznad dela gde je pukla ograda - rekao je Beograđanin koji se u trenutku sudara našao ispod Pančevačkog mosta.

Kako je objasnio u neverici je gledao potpuno uništen kamion.

- Nisam mogao da verujem svojim očima. Kamion je bio zgužvan u sekundi do neprepoznatljivosti. Ograda je bila probijena i dole se videlo telo nesrećnog muškarca. U prvom trenutku se nije videlo da je i žena ispala iz kabine u vodu. Njeno telo izvukli su pripadnici rečne policije - objasnio je on.

Video: Stravičan prizor nakon nesreće na Pančevačkom mostu: Vozila smrskana, dvoje poginulo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    28. maj 2022 | 22:37

    Gde je snimak kako ih auto udara? Da nije i on skracen kao i onaj na naplatnoj rampi?

  • Gavrilo Princip

    28. maj 2022 | 22:31

    Dajte ceo kadar snimka koji postoji, jer se njime dokazuje apsolutna krivica vozača BMW, jer ovim isečenim snimkom se ostavlja solucija vozaču BMW "smrti" da kroz naše "nezavisno" sudstvo dobije blažu kaznu, a nekom da dobro istrguje tudju nesreću...

  • ana

    28. maj 2022 | 23:05

    Ograda mosta zarđala i trula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA