≫ 

Identifikovan pucač iz Surčina: Izrešetao muškarca kalašnjikovim, pa pobegao

Povređeni mladić je prevezen u bolnicu gde je preminuo

  • 4
Surčin ubistvo Foto: Google maps, Pixabay, Marko Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odmah su identifikovali i intenzivno tragaju za muškarcem Đurom N. (23) koji je sinoć, vatrenim oružjem ranio tridesetogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Sinoć je u Jakovu, na ulici došlo do tuče nakon čega je osumnjičeni muškarac pucao u tridesetogodišnjeg mladića i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Povređeni mladić je prevezen u bolnicu gde je preminuo.

- V.J. je pogođen sa tri hica u stomak. Preminuo je na operacionom stolu sat vremena nakon ponoći. Muškarac je ubijen naočigled brata i trojice prijatelja. U teškom stanju je primljen u Urgentni centar. Policija "češlja" ceo Beograd kako bi što pre uhapsila osumnjičenog- kaže naš izvor blizak celom slučaju.

Prema našim informacijama, mogući motiv je navodno sukob oko narkotika.

Kako nezvanično saznajemo, Đura N. je završio kuvarsku školu i radio je u najelitnijim beogradskim hotelima. Godinama je igrao folklor i sa svojim kulturno umetničkim društvom obišao je pola Evrope. Gotovo svake godine je na Bogojavljenje odlazio na reku, a nekoliko puta je i plivao za častan krst.

Oni koji ga poznaju ne mogu da veruju da je uzeo kalašnjikov i izrešetao V. J.

- Đura N. je bio sjajan mladić. Uvek nasmejan i veseo. Mislili smo da ni mrava ne bi zgazio. Vest da je on pucao u nekog me je ostavila bez teksta. Ne mogu i dalje da dođem sebi - kaže za jedan od njegovih prijatelja.

Đurin prijatelj je rekao da je čuo da je njegov drug imao problema sa V.J.

- V.J. je, valjda, pretukao Đuru i njegovog oca. Tako se ovde pričalo. Ne znam zašto, ali je to ovog mnogo razbesnelo i zakleo se da će se osvetiti. Niko nije verovao da će osveta biti ovako krvava - objašnjava on.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija ubistva bivšeg vođe navijača Partizana Branislava Penčića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    30. maj 2022 | 10:05

    A , odakle Djuri AK- 47.???!

  • U tamnicu

    30. maj 2022 | 12:21

    sloboda nije njegova buducnost

  • Џони90

    30. maj 2022 | 11:36

    Чуј одакле му? Па тога је из рата остало пуно, тако да га имају људи који немају везе са криминалом, него су једноставно избегли из Крајине на пример. Доста људи који живи у Сурчину, су људи који су морали да напусте своје домове у рату. И онда дође неки лик да их малтретира… Пукне човеку филм и сам реши проблем са олошем.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA