≫ 

Saslušan Đura koji je ubio Vuka iz kalašnjikova: Priznao je ubistvo, ali je rekao i čega se ne seća

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u sticaju da krivićnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja

  • 3
Đura Nikolić ubistvo Vuk Jolović Jakovo Foto: Privatna arhiva, Društvene mreže

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Đura N. (23) zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) iz automatske puške "kalašnjikov".

Đura N. je izneo svoju odbranu u prisustvu izabranog branioca, priznao je delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta kada je pucao na Vuka J.

- Ubio sam ga, ali se ne sećam trenutka kada sam pucao - rekao je on.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga: zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u sticaju da krivićnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA