≫ 

Brat Vuka koji je nađen mrtav u Zvezdarskoj šumi otkrio šta se dogodilo na dan njegovog nestanka

Inače, u džepu mu je osim novčanika, ključeva, mobilnog telefona nađena i vijača, odnosno, kanap

  • 0
Zvezdarska šuma Foto: Telegraf/Privatna arhiva

Nestanak Vuka G. (34) koji je juče nađen mrtav u Zvezdarskoj šumi u kojoj je počinio samoubistvo tako što se obesio za drvo, prijavio je njegov rođeni brat Veljko G. koji je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. On je ispričao šta se dešavalo tog dana kada je Vuk nestao. 

Dan pre nego što je nađeno njegovo telo, brat Veljko je rekao da se za njegov nestanak saznalo kada su ga pozvali sa DIF-a da pitaju zašto Vuk nije došao da odbrani diplomski rad.

- Potom su pozvali mog oca, koji tamo inače radi kao profesor i njega su pitali gde je Vuk. Posle je otac zvao mog brata, ali on se od tada nije javljao. Poslednja osoba koju je zvao bila je naša majka, a nakon toga je nestao. Kad smo došli u šumu, razbio sam prozor na njegovim kolima, jer sam mislio da ću unutra da pronađem telefon ili nešto drugo, međutim, ničega nije bilo - rekao je on.

Na licu mesta bile su ekipe policije, forenzike, ali i članovi porodice i familije nestalog Vuka. G, među kojima su i njegov brat, kao i stric.

Inače, u džepu mu je osim novčanika, ključeva, mobilnog telefona nađena i vijača, odnosno, kanap.

BONUS VIDEO:

Video: Ovo je zgrada u kojoj se ubila lepa voditeljka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA