Ovako su se branili navijači koji su učestvovali u tuči na Autokomandi

Prema nezvaničnim informacijama, oštećeni mladić i njegovi prijatelji, odbili su da sarađuju sa tužilaštvom i ukažu na napadače, tvrdeci da se ničega ne sećaju i da ne mogu nikoga da prepoznaju

  • 4
Foto: telegraf.rs, tuča navijača, Autokomanda Foto: telegraf.rs, tuča navijača, Autokomanda

Trojica navijača, N.N, U.K. i R.K. priznali su krivicu za tuču koja je usledila nakon utakmice izmedđu FK Patrtizan i FK Vojvodina, 11. maja, u blizini Autokomande u Beogradu.

U ovoj tuči tešku telesnu povredu glave zadobio je S.S. koji je na saslušanju kod tužioca izjavio da se ničega ne seća i da ne može nikoga da prepozna.

Isto su izjavili i njegovi prijatelji istipitani u svojstvu svedoka.

Osumnjičeni N.N, U.K. i R.K. su nakon toga zaključili sporazume o priznanju krivičnog dela nasilje na sportskoj priredbi ili javnom skupu sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, a koje je danas svojim presudama potvrdio Viši sud u Beogradu.

R.K. je prema sporazumu osuđen na kaznu od pet meseci kućnog zatvora, 50.000 dinara novčane kazne i dve godine zabrane prisustva sportskim priredbama Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

N.N. i U.K. su prema sporazumu dobili uslovne osude od godinu i četiri meseca zatvora s rokom provere od tri godine i 50.000 dinara novčane kazne, kao i dve godine zabrane prisustva sportskim priredbama Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Protiv T.S. i DJ.M. se i dalje vodi krivični postupak.

Prema nezvaničnim informacijama, oštećeni mladić i njegovi prijatelji, odbili su da sarađuju sa tužilaštvom i ukažu na napadače, tvrdeci da se ničega ne sećaju i da ne mogu nikoga da prepoznaju.

BONUS VIDEO:

Video: Pogledajte iz bližeg ugla kako je počela tuča Delija pred meč sa Jang Bojsima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xyz

    3. jun 2022 | 14:42

    Sta ce vam izjave ako imate snimke?? Nije se desilo u sumi nego maltene centru grada, ceo grad je pokriven kamerama!!! Ili ste pohapsili prve na koje ste naleteli koji cak nisu ni ucestvovali.

  • Boža zemunac

    3. jun 2022 | 14:52

    Kazne su smešne.

  • Laki

    3. jun 2022 | 15:17

    Sve u rudnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA