≫ 

Užas u Nišu: Muškarac (36) više puta izboden posle rasprave

Intenzivnom akcijom policija je pronašla napadača i uhapsila pod sumnjom da je izvršio ubistvo u pokušaju

  • 0
Niš, pokušaj ubistva, napad Foto: Telegraf/Dragana Kocić

Nišlija Ž. R. (36) teško je povređen danas oko 15.30 časova ispred svoje kuće u Ulici Ljubomira Nikolića u ovom gradu kada ga je više puta izbo njegov vršnjak N. N.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ž. R. je bivši suprug napadačeve žene, pa se sumnja da je baš to motiv krvavog obračuna.

Kako saznajemo, ona je pozvala policiju nešto posle 15 sati i zatražila pomoć navodeći da njen bivši partner preti da će ubiti i nju i njenu porodicu i Ž. R.

Policija je odmah po prijemu poziva izašla na lice mesta i zatekla teško povređenog čoveka kako leži na betonu ispred svoje kuće.

Napadač je već bio pobegao, ali ga je intenzivnom akcijom policija pronašla i uhapsila pod sumnjom da je izvršio ubistvo u pokušaju.

NIš, pokušaj ubistva, napad Foto: D.K.

Kako je saopštila policija, brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapšen je N. N. (36) iz Niša neposredno nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

N. N. se sumnjiči da je danas, u ulici Ljubomira Nikolića, nakon verbalne rasprave nožem naneo ubodne rane tridesetšestogodišnjem muškarcu, koji je prevezen u Klinički centar Niš.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilštvu.

Video: Dečak koga su pretukli i izboli u školskom dvorištu pušten na kućno lečenje: Ima više povreda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA