≫ 

40 dana od ubistva vlasnika kafića "Ritual" na Novom Beogradu: Plaćenik u zatvoru, naručilac nepoznat

- Stefan M. uhapšen je na osnovu DNK-a i antropološkog veštačenja. Sumnja se da je on preko posrednika angažovan za ubistvo Žižića- kaže naš sagovornik

  • 0

Luka Žižić (37), ubijen je krajem aprila ove godine dok je u svom kafiću "Ritual" sedeo sa bratom i svojim prijateljima.

Kako se sumnja, u njega je Stefan M. (23) iz pištolja cz 99 ispalio 10 hitaca i pobegao električnim trotinetom. Identifikovan je odmah, a uhapšen nekoliko dana kasnije u iznajmljenom stanu u Kraljevu. Kasnije je priveden i momak koji mu je pomagao nakon likvidacije.

- Osumnjičeni Stefan na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem. Uhapšen je na osnovu DNK-a i antropološkog veštačenja. Sumnja se da je on preko posrednika angažovan za ubistvo Žižića. Tačan motiv još nije poznat - kaže naš izvor blizak celom slučaju.

Inače, 20. maja ove godine osumnjičenom Stefanu na teret se stavlja i ubistvo Nikole Zečevića Zeke (38). Zečević je pre više od godinu dana izrešetan u glavnoj ulici u Kragujevcu dok se približavao svom objektu "Vila Jelena".

Podsećanja radi, Stefan M. iz Kraljeva dobro je poznat policiji, a do sada je hapšen 12 puta i osuđivan tri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA