≫ 

Strašni prizori sa mesta nesreće u Magliću: Voz potpuno smrskao auto, gurao ga 200 metara, žena poginula

Voz je automobil nakon udara gurao napred 200 metara

  • 10
voz, pruga, udes, autobobil, policija, uviđaj. šine, saobraćajna nesreća, automobil Foto-ilustracija: Shutterstock

Žena M. B. (59) iz Gajdobre nastradala je u udesu koji se dogodio kada je svojim automobilom marke "golf4" prelazila preko pruge Novi Sad - Bogojevo, na deonici između naselja Maglić i Gajdobra, u ataru sela Maglić.

Nesreća se dogodila kada je teretni voz, koji saobraća iz pravca Bogojeva ka Novom Sadu, a kojim je upravljao mašinovođa Đ. G. (55) iz Lazareva kod Zrenjanina, na prelazu pruge preko letnjeg puta, naleteo je na vozilo.

Žena je poginula na licu mesta, a prema nezvaničnim informacijama, voz je automobil nakon udara gurao napred 200 metara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 192.RS (@192_rs)

Video: Opasne pruge Srbije: Alarmantni podaci o železničkim nesrećama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    8. jun 2022 | 08:18

    Ponovo vozaci putnickih automobila krse propise i znak stop.Ovaj privatni operater inace sporo vozi i 200 m je mali zaustavni put za tertni voz, inace je to od 700 m pa cak do 1000.

  • Momir

    8. jun 2022 | 08:42

    Gde je rampa? Gde su rampe po Srbiji? Pre desetak dana umalo da stradaju dva deteta. Na 90% prelaza nema rampi pogotovo po manjom mestima pa da li je to normalno? Sutra ce vase dete,majka,otac bilo ko da prelazi takvu prugu. Iz manjeg mesta sam,kada smo pitali zasto vise niko ne spusta rampu,deca nam idu u skolu,vracaju se lreko pruge,znate koji smo odgovor dobili? To je trosak za srzavu,nema se para da placa covek koji ce to da radi kao sto je pre bilo...zar treba jos nesto napisati? Radim u opstini,od 98 kancelarija,namestili smo 118. Samo pregradjujemo,samo uvodimo i izmisljamo neka nova radna mesta koja veze sa vezom nemaju,koja su nepotrebna,smena ljudi,ali kako drugacije da se zaposle strine,tetke,kumovi,braca,sestre...Za to ima para i plata od 90000 dinara,a da se placa po dva coveka na svakom prelazu koji ce da dize i spusta rampu kako bi sacuvao nase majke,oceve,decu,za to nema!!! To je bespotrebni trosak jer treba parazitima po kancelarijama davati radna mesta i plate od 100000 dinara. Sram te bilo drzavo i sve vas koji ste dobeli takav zakon. Ovakvih nesreca je bilo ima ih i bice ih uvek,a svaki jedan zivot se mogao spasiti da je imao ko samo rampu da spusti...

  • Bugarin.

    8. jun 2022 | 11:06

    Čitam komentare i svi napadaju Železnicu. A niko ne postavlja pitanje odgovornosti,, Pešaka i Vozača,,.. Nigde u svetu nije dozvoljeno kretanje pešaka po koloseku i prelaz van putnih prelaza preko koloseka. Nego smo navikli da radimo što hoćemo i prelazimo gde hoćemo. I svi su drugi krivi samo mi nismo. A niko se ne pita sada kako je onom Mašinovodji ni krivom ni dužnom,, Koliki je Stres imao,,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA