Dve teške saobraćajke u Srbiji u roku od 24 sata: Maloletnik BMW-om usmrtio dete (3), tinejdžer udario dečaka

Prva teška saobraćajna nesreća bila je pre dva dana u Kupinovu, druga na Altini

  • 0
Saobraćajna policija, Kupinovo, Altina Foto: Google Maps, Marko Jovanović

 U Srbiji su se u roku od jednog dana dogodile dve strašne saobraćajne nesreće u kojima su žrtve bile deca, a za volanom automobila koji su izazvali tragedije bili su maloletnici. 

Prva teška saobraćajna nesreća bila je pre dva dana u Kupinovu. Auto BMW vozio je mladić (17). Udario je u dete koje je imalo tri i po godine i usmrtio ga.

- Bukvalno su došli pre dva dana u Srbiju. Dečak je bio nemiran i u sekundi se izgubio iz vida. Mališan je bio sa ocem - rekao je rođak nastradalog deteta.

Nesreća se dogodila sinoć preko puta dečijeg parka u Kupinovu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kupinovuuhapsili su mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Video: Ovo je kuća maloletnika (17) u Kupinovu koji je vozio BMW i usmrtio dečaka (3)

Druga nesreća dogodila se sinoć na Altini.

Š. Đ. (16) je upravljajući kolima marke "honda civik" u Ulici Ugrinovački put udario dečaka Đ. M. (13) koji je u tom trenutku bio na biciklu. Dečak je povređen dok je ovaj "hondom" bežao od policije. Saobraćajci su pokušali da ga zaustave, vozio je bez prednje tablice, ali im je on bežao i tom prilikom udario u dečaka i pobegao sa mesta nesreće.

"Honda" pripada njegovom ocu.

Altina nesreća bicikl auto dete Foto-montaža: Google Maps, Shutterstock

Nakon toga se  zaustavio na Ugrinovačkom putu ispred jedne firme "Bamiron" i utrčao u njeno dvorište.

Parking na kojem je vozilo zatečeno pokriveno je kamerama, ali je odgovorno lice navodno reklo da ne zna ko je upravljao "hondom" i da ne može odmah da vrati snimak na kameri. Oko 21.30 časova na Ugrinovačkom putu  patrola Saobraćajne policije je zaustavila "Audi A3" koji je vozila S.Đ. (49), a na mestu suvozača bio je Š. Đ. On je priznao da je vozio automobil kojim je izazvao saobraćajku.

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Daljom kontrolom utvrđeno je da nema izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila. Biciklista je prevezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

BONUS VIDEO:

Video: Džip zamalo prepolovio autobus: Pogledajte detalje jezive saobraćajne nesreće u Rakovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA