Taksista koji je usmrtio pešaka na Pančevcu danas iznosi odbranu: Nakon nesreće pobegao sa devojkom

Slobodan L. (34) je bio sa prijateljicom u obližnjoj kafani u kojoj su pili, a potom su počeli da se svađaju, nakon čega je ona pretila da će da skoči sa mosta, a on pojurio za njom i tom prilikom stradao kada je na njega naleteo automobil

  • 2
Pančevački most, policija, taksi Foto: Marko Jovanović,M. Beljan, Pixabay

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu danas u 13 sati biće saslušan taksista P. M. (43) zbog sumnje da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u subotu sat vremena nakon ponoći i svojim vozilom usmrtio Slobodana L. (34)  na Pančevačkom mostu.

Nakon nesreće on je pobegao, a uhapšen je dan kasnije.

Slobodan L. (34) je bio sa prijateljicom u obližnjoj kafani u kojoj su pili, a potom su počeli da se svađaju, nakon čega je ona pretila da će da skoči sa mosta, a on pojurio za njom i tom prilikom stradao kada je na njega naletelo pomenuto vozilo.

- Pretpostavlja se da je P. M. koji je vozio citroen C5 sa taksi oznakama bio pod dejstvom alkohola i da je to razlog zbog kojeg je pobegao sa mesta tragedije. Jer da nije, došao bi ranije da se prijavi. Naloženo je da se vadi krv, ali to ne znači da će da pokaže alkohol jer je prošlo dosta vremena od kada se sve dogodilo, a on došao da se prijavi. Takođe se ne zna ni šta je sa poginulim. Moguće da je i on bio pijan. Radi se obdukcija koja će da pokaže. Ženska osoba za kojom je jurio je psihički labilna osoba - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, pregledom kamera utvrđeno da se na oko 400 metara posle lica mesta (kontakt vozila i pešaka) vidi taksi vozilo sa oštećenim prednjim levim delom, dok na kameri na oko 150 metara pre kontakta, taj automobil nije oštećen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    13. jun 2022 | 10:00

    Pobegao sa mesta nesreće? Za takve kazna ne sme biti manja od 15 do 20 godina robije.

  • Zoki V.

    13. jun 2022 | 09:52

    Pijan ili trezan, pod šokom možda, on se morao zaustaviti. Ja sam svaki put stao kad sam nekoga udario, tako rade pravi vozači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA