Prvo išamarao suprugu, pa kamenom i kaišem krenuo na policajce: Detalji porodičnog nasilja na Voždovcu

S. L. je pre tri dana išamarao suprugu T. L. nakon što mu je ona pronašla "sumnjive" poruke u telefonu, navodno od druge ženske osobe

  • 4
Policija nasilje žena muškarac tuče kaiš Foto-ilustracija: Shutterstock, Nikola Tomić

S. L. koji je uhapšen zbog sumnje da je išamarao suprugu T. L., a zatim pretio policajcima na Voždovcu, kako Telegraf saznaje, zadržan je pritvoru nakon što je tukao suprugu, a potom krenuo kamenom na policajce, a zatim, kako kažu očevici, skinuo kaiš i njime krenuo na pripadnike MUP-a.

- Osumnjičeni je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan od strane policijske stanice Voždovac, a potom i saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu po krivičnoj prijavi za krivična dela Nasilje u porodici izvršenog na štetu supruge i Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, a kojom prilikom je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora - rekli su iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva za Telegraf.rs.

S. L. je pre tri dana išamarao suprugu T. L. nakon što mu je ona pronašla "sumnjive" poruke u telefonu, navodno od druge ženske osobe. Kada je došla policija, on je bio ispred zgrade sa njima, a ona se gore pakovala.

Kada je sišla dole sa stvarima, on je ponovo nasrnuo na nju, potom je uzeo kamen, pa krenuo na policajce.

- Bio je kao lud. Uzeo je kamen i krenuo ka policajcima i vikao na njih: "Ko ste bre vi, nemojte da vas ubijem!", onda je skinuo kaiš i krenuo njime na policajce i vikao da će da ih ubije i da će da nabavi pištolj. Tada su mu stavili lisice. Međutim, ubrzo je došla Hitna pomoć koja ga je odvezla, da li mu je bilo loše, šta je... Samo sam video da se uhvatio za glavu i jauknuo - rekao nam je očevidac ovog porodičnog nasilja.

T. L. će kako se navodi krivično da goni S. L.

BONUS VIDEO:

Video: Stanojević: Nakon isteka hitne mere zabrane prilaska žrtvi, nasilnik ponovo može da napadne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    15. jun 2022 | 11:10

    Joj, gde je ona milicija koja je potezala pendreke i kad ih pogledaš! Sad i kad propuste kroz šake ovakve bitange mogu da odgovaraju zbog preterane upotrebe sile.

  • PIONIR

    15. jun 2022 | 21:55

    Je alkohol u pitanju il neka nova drogica, sta li je?

  • Baki

    15. jun 2022 | 11:08

    Gospođa je prva učinila nasilje u porodici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA