≫ 

"Na veštačenoj garderobi nema krvi ubijene Jelene": Veštak Keckarević o Zoranovoj odeći, završne reči 8. jula

- Na garderobi izvršioca morala bi biti krv. Ona nije pronađena ni na pantalonama, ni majci niti patikama Zorana Marjanovića, Keckarević

  • 2

U Višem sudu u Beogradu nastvaljeno je suđenje Zoranu Marjanoviću zbog sumnje da je pre šest godina u Borči usmrtio suprugu Jelenu. Danas je svedočio veštak Dušan Keckarević koji je objasnio kako se veštačila garderoba optuženog.

- Na garderobi izvršioca morala bi biti krv. Ona nije pronađena ni na pantalonama, ni majci niti patikama Zorana Marjanovića - objasnio je Keckarević i rekao da ostaje pri svom ranijem iskazu datu pred sudom.

Keckarević  je objasnio da je osim odeće pregledano i lice mesta i da na granama u okolini takođe nije pronađena Zoranova krv.

- Na licu mesta na granama nalazi se samo krv Jelene Marjanović . Sa druge strane kanala ima klizotina i da sve govori da je Jelena bila živa i da je tuda pokušala da izađe, ali da je izvršilac povukao - pojasnio je Keckarević.

Prema njegovim rečima, "izostanak krvi u okolini govori da se ubistvo dogodilo u kanalu".

- Krv mora da se nalazi na garderobi izvršioca, a nje nije bilo na Zoranovim pantalonama, patikama i majici - kazao je i dodao:

- Kad mi forezinčari pogledamo garderobu koja nam je dostavljena mi ne kažemo da na tom licu mesta nije bio Zoran Marjanović već da te pantalone u izvršenju krivičnog dela nisu bile u kanalu , to je slučaj i sa majcom i sa patikama, a na garderobi izvršioca bi morala biti.

Završne reči zakazane su 8. jula.

Podsećanja radi, ubistvo Jelene Marjanović dogodilo se 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo je otkriveno dan kasnije u kanalu.

Video: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću: Stigao sa 3 advokata, danas svedoči veštak

(Telegarf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    15. jun 2022 | 12:13

    Ova odeca sta ste vi vestacili nije prava. Pomagaci ubici su mu pomogle da se opere a on se pesvukao u cistu odecu i zato nije pronagjena krv. Za to u kuci bilo sve ocisteno i kada policija je dosla ves masina jos je radila. Cela kuca je smrdela na varikin. Sve lepo pripremano samo FBI moze da resi ovaj slucaj. Ja toliko a vi mislite kako vam je zelja

  • MK

    15. jun 2022 | 11:51

    Daj bre, šest godina od ubistva i ništa. Bitno je posle koliko vremena je prošlo od poziva da mu je nestala žena. Mogao se presvući pa onda pozvati, vrlo moguće. Tu nešto smr.i.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA