≫ 

Saslušan Stefan koji je pucao na obezbeđenje "Brauna": Izašao iz kućnog zatvora i izrešetao Mira Čuljkovića

Uhapšen je u Soko Banji, nakon mesec i po dana skrivanja

  • 0
Miro Culjković, Stefan Braun, pucnjava Foto: Nikola Tomić, Facebook

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan V. (22) zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u noćnom klubu Stefan Braun u Beogradu, 15. marta 2022. godine, kada je teško ranjen radnik obezbeđenja kluba Miro Č., saznaje Telegraf.

Stefanu V. na teret se stavlja saizvršilaštvo u pokušaju teškog ubistva. On se na saslušanju pred postupajućim zamenikom Višeg javnog tužioca u Beogradu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka.

On se nalazi u pritvoru, od hapšenja pre dve nedelje. Uhapšen je u Soko Banji, nakon mesec i po dana skrivanja. U vreme izvršenja krivičnog dela, Stefan V. je bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora od 8 meseci zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu.

Inače, u bekstvu je još osumnjičeni Aleksandar Šćepanović, za kojim je raspisana poternica. Slavoljub T. i Nikola S. uhapseni su u martu, i tada su na saslusanju negirali da su pucali Mira Č. Milica D. se tereti za krivično delo - pomoć uciniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

BONUS VIDEO:

Video: Ostale rupe od metaka u izlogu i prozorima: Ispred kluba Stefan Braun upucan šef obezbeđenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA