≫ 

Voždovac pod opsadom specijalaca zbog Belivuka: U Specijalnom sudu nastavlja se suđenje kriminalnoj grupi

Veljko se u ponedeljak  požalio da se ne oseća dobro, nakon čega je vraćeni u pritvor

  • 1

U Specijalnom sudu u Beograd danas se nastavlja pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Dok su se dovozili pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Voždovac je bio pod opsadom specijalaca sa dugim cevima. Nekoliko pripadnika Žandarmerije opkolilo je Specijalni sud u Ustaničkoj ulici.

Inače, proces je razdvojen u odnosu na Miljkovića, jer se njegov novi izabrani branilac još nije upoznao sa predmetom i u odnosu na Belivuka. Veljko se u ponedeljak  požalio da se ne oseća dobro, nakon čega je vraćeni u pritvor.

Branilac optuženih, advokat Miljana Perendija, prekjuče je prenela novinarima ispred Specijalnog suda da je Belivuku skočio pritisak i da mu je prepisana terapija.

Podsećanja radi, prvo pripremno ročište je odloženo u martu zbog zahteva za izuzeća postupajućih sudija i tužilaca, drugi put krajem aprila zbog izostanka advokata Dejana Lazarevića, koji je bio angažovan kao branilac u ovom postupku, ali je 14. aprila uhapšen kao član kriminalne grupe Darka Šarića.

Prethodno primpremno ročište odloženo je jer je Miljković otkazao punomoćje svom advokatu i ostao bez branioca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. jun 2022 | 14:14

    Јел му скакао притисак кад је касапио своје жртве, јел тражио помоћ лекара ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA