"Šestoro sinova ostade bez majke": Jauk porodice Vere koja je poginula kod Topole

"Rodila je šestoro dece, sinova... Stalno je bila oko dece, a on radi kao metalostrugar"

  • 9
Verka Nikić Foto: Facebook

U naselju Ljuboselo u okolini Topole u kojem je došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila Vera Nikić (36), vlada teška tuga. Porodica Nikić zavijena je u crno, šestoro sinova ostalo je bez majke, suprug Ivan sljomljen je od bola. 

Vera Nikić je, podsetimo ukratko, poginula dok je vozila džip i za vreme vožnje doživela srčani udar. Neposredno pre trenutka u kojem će sleteti s puta, ona je pričala sa bratom Milanom i suprugom Ivanom. Čuli su šta se dešava i brat je odmah pojurio do nje.

Verka M., majka šestoro dece koja je poginula Foto: Facebook

- Vera je od rođenja imala probleme sa srcem. Brat Milan ju je izvukao iz kola, to je bilo strašno za njega. Ne znam šta je gore, da li što je on išao ili Ivan da je stigao prvi. Ivan je mnogo dobar čovek, slomljen je od bola. Eno ga sve vreme plače, viče da su mu deca ostala bez majke... A ona je bila hrabra. Rodila je šestoro dece, sinova... Stalno je bila oko dece, a on radi kao metalostrugar. Održavala je baštu, okopavala njivu. Ovaj najmlađi sin nema par meseci kako se rodio, pa ne znam jel napunio godinu dana. Najstariji već ide u 7. razred. Majka njena Emilija, ne može da dođe sebi, Vera joj je samo pala u krilo dok je vozila i onda su skrenule s puta. Eno ga i svekar Živorad plače, samo viče: "šta ćemo sad bez naše Vere"... Bili smo na saučešću, mnogo je teško... Šta više da vam kažem - rekao nam je komšija ove porodice.

Podsetimo, u naselju Ljuboselo u okolini Topole došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila Vera Nikić (36), koja je vozila džip.

- Mlađa ženska osoba upravljala je automobilom kada joj je odjednom pozlilo i izgubila je kontrolu nad vozilom. Prilikom dolaska ekipe Hitne pomoći lekari su mogli da konstatuju, nažalost, samo njenu smrt - rekao je jedan od očevidaca.

Sa ženom koja je upravljala vozilom u trenutku nesreće bila je i majka Emilija M. koja je ovom prilikom zadobila telesne povrede i ukazana joj je lekarska pomoć.

BONUS VIDEO:

Video: Uznemirujući sadržaj: Motociklista pokosio ženu dok je prelazila ulicu u selu kod Čačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    15. jun 2022 | 15:54

    Tuga.Saucesce porodici.

  • Auuu

    15. jun 2022 | 17:25

    Koja tuga 6 sokolova rodila to je majka saučešće porodici😭

  • vm

    15. jun 2022 | 15:54

    Svaka trudnoća je ekstra napor za ceo organizam, a ona je imala problema sa srcem od detinjstva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA