Novi detalji napada na učenika ispred Srednje trgovačke škole: Policija traga za maloletnikom, motiv nepoznat

Učenik je napadnut nakon izlaska iz škole. Njemu su lekari na Instituta za majku i dete konstatovali ubodne rane u leđima i grudima

  • 0
Napad nožem, ubod, ubistvo Foto-ilustracija: Marko Jovanović

Beogradska policija raspisala je potragu za maloletnim napadačem koji je u sredu nožem u leđa ubo M.R. (16) ispred Srednje turističke škole na Novom Beogradu.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, učenik je napadnut nakon izlaska iz škole. Njemu su lekari na Instituta za majku i dete konstatovali ubodne rane u leđima i grudima.

- Policija je pokušala da razgovara za povređenim maloletnikom, ali on nije bio u stanju da kaže zbog čega je i ko ga je napao. U razgovoru sa očevicima inspektori su došli do informacije da je napadač takođe maloletnik. Raspisana je potraga za njim. Policija nije našla nož kojim je napadnut M.R.- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Podsećanja radi, M.R. je napadnut u sredu oko 19 časova nedaleko od Srednje turističke škole na Novom Beogradu.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu, Odeljenje za maloletnike koje je naredilo policiji da prikupi sve dokaze o ovom slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA