≫ 

Kako Beograd pamti Škaljarca Šakovića? Ime ubijenog žestokog momka spominje se uz njegovo

Policija je u vreme ubistva Saleta Mutavog došla do Šakovića i privela ga. Tada je usledio i pregled blindiranog Šakovićevog automobila

  • 10
Aleksandar Stanković Sale Mutavi, Milić Minja Šaković Printskrin: Youtube/DanasConferences, Rtcg.me

Podgoričanin Milić Minja Šaković ubijen je sinoć u Budvi u pucnjavi koja se desila nešto pre ponoći. Za to vreme Crnogorac je bio u kafiću "Korkovado". Ima Šakovića pominjano je medijima u okviru istrage o ubistvu vođe navijača "Partizana" Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi 2016. godine. Šaković nikad nije procesuiran za taj zločin.

Sale Mutavi ubijen je u 30. godini 13. oktobra 2016. godine ispred Centralnog zatvora. Neposredno pre smrti bio je u teretani, a ubijen je dok je ulazio u svoj automobil u blizini Centralnog zatvora, kod stadiona Obilića.

Sale Mutavi bio je alfa i omega "grobarske" tribine. Poslednjih godina pred smrt stekao je status možda i "najmoćnijeg" navijača u Beogradu. Bio je saslušavan posle napada nekolicine navijača Partizana (u njegovom prisustvu) na obezbeđenje direktora kluba Miloša Vazure.

Bio je jedan zbog kojih je i nastala zastava Janjičari koja je jedno vreme krasila tribinu Partizanove tribine, naročito na Večitim derbijima sa Crvenom zvezdom.

Aleksandar Stanković, Sale Mutavi, mural, ploča Foto: Telegraf.rs

Stanković je svojevremeno uspešno izbegavao odlazak na odsluženje kazne od pet godina na koju je osuđen još 2013. godine, zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Uhapšen je sa još sedmoricom 6. marta 2006., kada je označen kao vođa dilera droge u beogradskom naselju Medaković.

Policija je u vreme ubistva Saleta Mutavog došla do Šakovića i privela ga. Tada je usledio i pregled blindiranog Šakovićevog automobila.

Milić Minja Šaković Milić Minja Šaković / Printskrin: Rtcg.me

Tada su pronađena dva pištolja sa po 15 metaka. Međutim, Šaković nije bio sam u kolima, već sa prijateljem, koji je kazao da pištolji i municija pripadaju njemu.

Video: Kod četvorice muškaraca nađeno 400 kg kokaina: Uhapšeni škaljarci u akciji španske policije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ILIJA

    18. jun 2022 | 09:36

    Ajde bre dosta više pisanja o toj bagri, jeste li svesni da tako vršite promociju kriminala. Koga briga za tim šljamom? Jedno zlo manje.

  • Ooo

    18. jun 2022 | 09:42

    Samo neka se međusobno čiste, da niko ne dužan ne strada

  • Ines

    18. jun 2022 | 09:59

    Pisete o kriminalcima kao nesto dobro ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA