≫ 

Stravična nesreća u Čačku, poginula žena na pešačkom: "Čuli smo škripu guma, njene stvari su još tu"

Hitna pomoć odmah je stigla na lice mesta i prevezla povređenu ženu u čačansku bolnicu, koja je od težine zadobijenih povreda preminula

  • 6
Čačak, saobraćajna nesreća Foto: RINA

U strogom centru Čačka, u neposrednoj blizini Gradskog trga tokom jutarnjih sati došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je vozač automobila "volksvagen tuguan" naleteo na ženu koja je prelazila pešački prelaz.

Hitna pomoć odmah je stigla na lice mesta i prevezla povređenu ženu u čačansku bolnicu, koja je od težine zadobijenih povreda preminula.

- Nedeljom ujutru nije velika frekfencija vozila i tišinu je samo odjednom prelomila škripa kočnica. Nakon toga ugledali smo vozilo zaustavljeno nasred ulice, ženu kako nepomično leži na pešačkom prelazu. Hitna ju je brzo odvezla, a njene stvari su ostale na ulici - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Čačak, saobraćajna nesreća Foto: RINA

Na licu mesta su i pripadnici policije koji vrše uviđaj, a saobrćaj se iz glavne preusmerava na sporedne gradske ulice.

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok ove nesreće, prema rečima očevidaca za sada se pretpostavlja da je u pitanju neprilagođena brzina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana Jovanovic

    19. jun 2022 | 11:06

    Vozac ce priznati krivicu,dogovorice se sa sudijom,i bice slobodan gradjanin.To sto je jadna zena izgubila zivot,cacanski sud ne interesuje.Uplatice se neka mizerna svota novca u humanitorne svrhe,i tu se prica zavrsava.Govorim iz licnog iskustva.Obogaljena,dozivotni invalid,udarena na pesackom prelazu ,mladi decko priznao krivicu,uplatio 100.hij din.,i slobodan.A,ja...Ostaje mi ceo zivot da lezem i ustajem sa bolovima,obogaljena za ceo zivot.Neka Bog oprosti pociniocu i sudiji,jer moja dusa ne moze...

  • Miško

    19. jun 2022 | 10:44

    Dokle će ludaci ubijati ljude na pešačkim prelazima u ovoj zemlji !!! Za ovakva ubistva najmanja kazna trebalo bi da bude deset godina zatvora! Najmanja! I to bi trebalo mediji da objavljuje svaki dan. I u auto školama treba uvesti obavezno učenje krivičnog zakona i odredaba koje se odnose na najteže saobraćajne prekršaje... Da to bude uslov za izlazak na ispit! Povedie kampanju, gradjani će se, siguran sam, pridružiti... Razgovarajte sa sudijama, tužiocima, policijom, vozačima... Anketiranje gradjane... Spasimo ljude od ludaka!

  • Gorča

    19. jun 2022 | 10:39

    Bez opreza vozača i pešaka ni pešački prelaz ne može da sačuva glavu nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA