≫ 

Saznajemo šta je prethodilo padu deteta sa prozora u Beogradu: Naloženo da se ispita jedna važna stvar

U trenutku pada cela porodica juče bila u stanu, imali su veliko spremanje stana

  • 29
Pad deteta sa prozora kneza Danila Foto-montaža: Nikola Anđić, Shutterstock

Telo dečaka (3) koji je pao juče sa prozora u Knez Danilovoj ulici u Beogradu i preminuo poslato je na obdukciju i, kako saznaje Telegraf.rs, naložena je toksikološka analiza kako bi se saznalo da li je dete nešto popilo što je moglo da utiče na njegovu svest.

Kako nezvanično saznajemo, dete je bilo hiperaktivno, više nego druga deca u tom uzrastu. U trenutku pada cela porodica, majka, otac, baba, deda i još jedno dete, juče je bila u stanu, imali su veliko spremanje.

Podsetimo, mališan je pao sa prozora oko 12 časova i ostao nepomičan da leži, ali je davao znake života. Ubrzo su stigli lekari iz obližnjeg Doma zdravlja, a ubrzo i Hitna pomoć koja je prevezla dečaka u Urgentni.

Nažalost, dete je podleglo povredama.

Video: Očevidac stravičnog pada dečaka (3) sa sedmog sprata zgrade: Šetala psa, dete je palo na njene oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    20. jun 2022 | 15:11

    Ne sudite, da vam ne bi bilo suđeno! Pomislite samo koliko puta vam je dete na par sekundi, minuta bilo bez nadzora i da je baš tada moglo nešto da se desi naopako! Samo se zahvalite Bogu što nije (ili u šta god da verujete) i nastavite da vodite računa o svojoj deci najbolje što možete! A malom anđelu neka je laka crna zemlja🙏

  • Невена

    20. jun 2022 | 12:15

    Јадни они .... ништа им више не треба ... ни "чист стан" .... не дао Бог само такво шта никоме а ни највећем непријатељу!!!!

  • Macas

    20. jun 2022 | 13:57

    Nesreća, možete da držite decu non-stop na oku, da ga držite pod staklenim zvonom, ali samo jedan trenutak, sudbinski, može da dovede do nesreće. Porodici je najteže. Velika bol... Nema tu rasprava ni o hiperaktivnosti, ni o nepažnji starijih... Sudbina je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA