≫ 

Dečko i devojka napali taksistu elektrošokerom i opljačkali: Ona skočila sa drugog sprata bežeći od policije

Oni se sumnjiče da su, za vikend, jednog taksistu omamili elektrošokerom i uzeli mu 14.000 dinara, kao i da su na isti način pokušali da uzmu novac od još jednog taksiste, ali nisu uspeli

  • 1
Niš  elektrošoker taksi Foto: Shutterstock, Google maps

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzim radom, identifikovali su i uhapsili M. I. (43) i A. J. (38) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Oni se sumnjiče da su, za vikend, jednog taksistu omamili elektrošokerom i uzeli mu 14.000 dinara, kao i da su na isti način pokušali da uzmu novac od još jednog taksiste, ali nisu uspeli.

Dok je bežala od policije, koja je došla da ih privede, devojka je skočila sa drugog sprata, dok se M. I. sakrio na potkrovlju zgrade gde ga je policija i pronašla. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

BONUS VIDEO:

Video: Sagnuo se da zaveže pertle, a onda ukrao novčanik sa bebinih kolica: Krađa usred bela dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA