Otkrivamo ko je mladić koji je upucao trenera u Rakovici: Posvađao se sa njim, pa otišao do kuće po pištolj

M. S. je trenera M. D. upucao u potkolenicu, a zatim sakrio oružje i pobegao

  • 6

Beogradska policija uhapsila je mladića M. S. (27) zbog sumnje da je danas u teretani u potkolenicu upucao fitnes trenera M. D. (24) naočigled drugih vežbača, a zatim pobegao i sakrio pištolj.

Policija je na mestu pucnjave našla jednu čauru.

Kako Telegraf.rs saznaje, uhapšeni je osuđivan i zbog toga je u trenutku napada imao nanogicu.

- Gotovo svakog dana dolazio je u isto vreme u teretanu jer je tada imao dozvolu za izlazak. Prema prvim rezultatima istrage, on se posvađao sa fitnes trenerom i u jednom trenutku je došlo do tuče. M. D. ga je udario takozvanim bokserom. Tada je M. S. otrčao do kuće i uzeo pištolj. Naoružan vratio se i pucao M. D. u noge. Zatim je pobegao. Policija još nije pronašla pištolj kojim je ranjen trener - navodi naš izvor blizak slučaju.

Prema našim informacijama, slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu i očekuje se da će on biti saslušan u toku sutrašnjeg dana.

Za sutra je zakazana i operacija ranjenog trenera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    20. jun 2022 | 23:26

    Mhm...ok...propalica koja verovatno, da je u drugim zemljama bi vec bio u corki na duzi period, je u Srbiji dobio nanogicu da igra igrice kuci i cak proseta do teretane svaki dan...i on onda lepo opet upuca nekoga i...sta sad radimo? Damo mu nanogicu na drugu nogu? Ili mu zabranimo teretanu? Ili mozda budemo prividno normalan zemlja i odvojimo ovakve od civilizacije na nekih 20-30 godina?

  • zex

    21. jun 2022 | 00:15

    A odkud treneru bokser

  • V8

    20. jun 2022 | 23:06

    Nema zezanja ljudi, samo pamet u glavu, kakve teretane kakvi bakraci, da su imali šta da rade korisno ne bi bilo ovoga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA