Muškarac kog je brat brutalno pretukao metalnom šipkom na Paliluli ima teške povrede: Napadaču određen pritvor

Sin P. P. je tada pozvao policiju koja je došla sa Hitnom pomoći koja je vidno isprebijanog i krvavog P.P. prevezla u bolnicu

  • 0
Metalna šipka, Palilula Foto: Shutterstock

P. N. (43) koji je brutalno pretukao P. P. (54) brata od strica metalnom šipkom na Palilulu nalazi se u pritvoru koji mu je određen po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Palilula  zbog sumnje da je izvršio krivično delo teske telesne povrede. 

Svom bratu od strica sa kojim ne živi u istoj kući, u alkoholisanom stanju metalnom šipkom je naneo teške telesne povrede, otvoreni prelomi, tačnije, kako smo nezvanično saznali, polomio mu je desnu ruku i levu nogu. P. P. (54) takođe ima podlive na glavi i po telu.

Podsetimo, na beogradskoj opštini Palilula sinoć oko 21 čas dogodio se pravi horor kada je u kuću kod svog brata P. P. (54) uleteo P. N. (43) sa metalnom šipkom i počeo da ga udara iz sve snage po glavi i telu.

Prema rečima očevidaca, P. N. je bio vidno alkoholisan, a prvo mu je udarao po prozoru šipkom. Potom su se čuli udarci, pa jauci iz kuće i zapomaganje.

Sin P. P. je tada pozvao policiju koja je došla sa Hitnom pomoći koja je vidno isprebijanog i krvavog P.P. prevezla u bolnicu.

BONUS VIDEO:

Video: Grupa muškaraca upala u teretanu pa prebila vlasnika: Nasilje u Borči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA